Πρίντεζης: Η επική ατάκα για τα... γούρια του Σπανούλη

Πρίντεζης: Η επική ατάκα για τα... γούρια του Σπανούλη

Δημήτρης Οικονόμου
Γιώργος Πρίντεζης για Βασίλη Σπανούλη
Γνωστός για τις... ατάκες του ο Γιώργος Πρίντεζης, χάρισε άλλη μία αναφερόμενος στα γούρια του Βασίλη Σπανούλη, στο περιθώριο του Gala μία ημέρα πριν την απόσυρση της φανέλας του δεύτερου από την ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν... συγκυβερνήτης του Ολυμπιακού πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη. Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το Gala προς τιμήν του και από την αυριανή (Κυριακή 17/9 - 20:00) απόσυρση της φανέλας του στο ΣΕΦ.

Μάλιστα με το γνωστό χιούμορ που τον διακρίνει, μίλησε για τα... γούρια του Σπανούλη πριν τα Final Four στα οποία βρισκόταν με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του Πρίντεζη για Σπανούλη

«Είναι μία μέρα που κάθε αθλητής εύχεται, όλοι μας την περιμέναμε και εγώ προσωπικά είμαι διπλά και τριπλά χαρούμενος για τον Βασίλη, το αξίζει και με το παραπάνω.

Με τον Βασίλη έχουμε περάσει τόσες στιγμές που είναι δύσκολο να απομονώσεις μία. Δεν είναι μόνο οι αγωνιστικές, είναι και οι εξωαγωνιστικές. Το γνωρίζετε όλοι ότι κακά τα ψέματα όλοι με την ομάδα περνάμε πολύ περισσότερο χρόνο από ότι με τις οικογένειές μας, οπότε οι καθημερινές τριβές, οι καθημερινές συνήθειες είναι οι περισσότερες οπότε δεν μπορώ να απομονώσω ένα».

Για το αν θα γίνει προπονητής: «Ο Βασίλης έγινε προπονητής, έκαστος στο είδος του. Εγώ ακόμα ρουφάω, εισπράττω ενέργεια, προσπαθώ να κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζει το μυαλό και μπαίνει σε ένα κλίμα μπασκετικό».

Για τα... γούρια: «Ο Βασίλης δεν είναι από αυτούς που κοιτάζει τα γούρια αλλά κάθε φορά που πηγαίναμε σε Final Four είχε τυχαία και ένα παιδί στην κοιλιά της γυναίκας του. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, μπορεί, ίσως και όχι τι να πω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα