Μπόγρης: Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και χάρισε τη φανέλα του σε έναν... θαυμαστή του (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Μπόγρης: Αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού και χάρισε τη φανέλα του σε έναν... θαυμαστή του (vid)
Μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπόγρης διατηρεί ακόμα αρκετούς θαυμαστές στο ΣΕΦ, μεταξύ αυτών και ένα παιδάκι στο οποίο χάρισε τη φανέλα του. Δείτε το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Gazzetta.

Ο Γιώργος Μπόγρης επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος με τη φανέλα του Απόλλωνα και δέχθηκε... κύμα αγάπης από όσους φίλους του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Φάληρο, για να παρακολουθήσουν την εύκολη επικράτηση της ομάδας του με 97-60 επί των Πατρινών.

Ο σέντερ των Πατρινών αποθεώθηκε τόσο κατά την παρουσίαση της ομάδας αλλά και όταν πέρασε στο παρκέ. Μάλιστα ο Μπόγρης διατηρώντας τις καλές του σχέσεις ελέω των... ερυθρόλευκων συναισθημάτων του, απάντησε στους φίλους του Ολυμπιακού σχηματίζοντας με τα χέρια του μία καρδιά όταν αποβλήθηκε με πέντε φάουλ.

Βέβαια ένας μικρός φίλος της ομάδας είχε ένα δωράκι λίγες μέρες αφότου πέρασαν τα Χριστούγεννα. Ένα παιδάκι μαζί με τον πατέρα του βρέθηκε στις εξέδρες του ΣΕΦ με ένα χαρτόνι που έγραφε πως θέλει τη φανέλα του 33χρονου σέντερ.

Φυσικά ο ίδιος το αντιλήφθηκε και με το φινάλε τον συνάντησε στην άκρη του παρκέ για να του τη δώσει με την κάμερα του Gazzetta να καταγράφει το στιγμιότυπο.

Δείτε το βίντεο του Gazzetta με τον Μπόγρη και τον μικρό του θαυμαστή

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα