ΑΕΚ: Αμφίβολοι οι Στρέλνιεκς και Κόνιαρης με Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Αμφίβολοι οι Στρέλνιεκς και Κόνιαρης με Ολυμπιακό
Δύο πιθανές απουσίες καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ, την παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (8/1, 19:30).

Ο Ηλίας Καντζούρης θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες, για να διαπιστώσει αν θα έχει στη διάθεσή του για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Αντώνη Κόνιαρη.

Αμφότεροι οι γκαρντ της Ένωσης αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία μπορεί να τους εμποδίσουν τη συμμετοχή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

«Να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Ο Γιάννης Σιούτης, άμεσος συνεργάτης του Καντζούρη, μίλησε για το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Καλούμαστε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με πλήρες ρόστερ, σε ένα πολύ απαιτητικό ματς. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από την αναμέτρηση.

Έχουμε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα το επόμενο διάστημα, με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε, όσο το δυνατόν καλύτεροι σε όλα τα ματς. Τόσο στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, όσο και στις εγχώριες υποχρεώσεις, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση, πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ», είπε ο Σιούτης.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα