Συνεχίζει με Μυριούνη το Αγρίνιο

Gazzetta team
Συνεχίζει με Μυριούνη το Αγρίνιο

bet365

Ο Χρήστος Μυριούνης μόλις για... λίγες ώρες αποχώρησε από ένα δικό του δημιούργημα, αλλά τελικά παραμένει στον πάγκο του ΑΟ Αγρινίου.

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Χίμκι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Όταν στην ζυγαριά, πέρα από την λογική, μπήκε και το συναίσθημα... Η διοίκηση του ΑΟ Αγρινίου μέσω ανακοίνωσής της, προχώρησε σε μια γενναία πράξη αναγνωρίζοντας ως λάθος της αποδοχή της παραίτησης Μυριούνη που έγινε και μετά την 3η σερί ήττα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο πρώην διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης το 1996 με την φανέλα του Παναθηναϊκού, την τελευταία διετία έχει συνδέσει το όνομά του με την άνοδο του μπάσκετ στο Αγρίνιο και την πετυχημένη πορεία του ΑΟ στο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής. Παράλληλα ο τρόπος που διοικείται ο σύλλογος της Δυτικής Ελλάδος αποτελεί πρότυπο ακόμη και για μεγαλύτερα club κι είναι άξιο αναφοράς.

Έτσι όλοι θεωρούν πως η... κακή παρένθεση θα κλείσει άμεσα, αρχής γενομένης από το ματς με το Στρατώνι και ο ΑΟ με άμεσα θετικά αποτελέσματα θα βρεθεί στις θέσεις που αξίζει με βάση την δουλειά που έχει γίνει.

Θα πρέπει να τονιστεί, κάτι που άλλωστε αναφέρθηκε και από τους διοικούντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημαντικό ρόλο σε αυτή την όχι συνηθισμένη απόφαση έπαιξε και το γεγονός ότι οι Αγρινιώτες φίλαθλοι μέσω κυρίως του facebook έδειξαν την εκτίμηση στο έργο αλλά και την προσωπικότητα του Μυριούνη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
Το Δ.Σ. της ομάδας μας έρχεται να αναγνωρίσει ένα λάθος που ήρθε σε μια δύσκολη στιγμή. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες σίγουρα δημιούργησαν προβληματισμό, όμως η απόφαση να αποδεχτούμε την παραίτηση του προπονητή μας Χρήστου Μυριούνη ήταν λανθασμένη. Θεωρούμε ότι ο Χρήστος Μυριούνης είναι ο προπονητής που μπορεί να οδηγήσει σε επιτυχίες την ομάδα μας, κάτι που έκανε και στα προηγούμενα δύο χρόνια που βρέθηκε στον πάγκο της και κατόπιν αυτού παραμένει στην τεχνική ηγεσία με βοηθό το Χρήστο Σταυρόπουλο. Είμαστε σίγουροι πως από το προσεχές παιχνίδι με το Στρατώνι θα ξεκινήσει η ανάκαμψη της ομάδας μας και θα βρεθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

 

Τελευταία Νέα