Ματαλόν: «Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Gazzetta team
Ματαλόν: «Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου μας»

bet365

O Πανιώνιος συνεχίζει αήττητος τις υποχρεώσεις του στην Α2 και ο Μάριος Ματαλόν εξήγησε ότι οι «κυανέρυθροι» θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο τους.

Έπειτα από δυο αναμετρήσεις μακριά από τη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (29/10, 5μ.μ.) το Παγκράτι. Οι «κυανέρυθροι» μετρούν ήδη τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θέλουν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την υλοποίηση των στόχων τους.

«Είχαμε δυο παιχνίδια συνεχόμενα εκτός έδρας με την Καβάλα και το Ψυχικό, στα οποία δείξαμε χαρακτήρα, συγκέντρωση και φτάσαμε στη νίκη. Με το Ψυχικό στο τελευταίο ματς εμφανίσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ήμασταν σοβαροί και μέσα από την καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε τη νίκη που είναι το πιο βασικό απ’ όλα» εξηγεί ο πλέι μέικερ του «Ιστορικού», Μάριος Ματαλόν.

Η συνέχεια βρίσκει τον Πανιώνιο αντιμέτωπο με το Παγκράτι. «Τώρα έχουμε μπροστά μας το Παγκράτι, έπειτα από δυο αγωνιστικές που παίζουμε μακριά από το γήπεδο μας, θα αγωνιστούμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας, με την βοήθεια του οποίου θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη» εξηγεί.

Όσο για τα στοιχεία που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα ο Μάριος Ματαλόν είναι ξεκάθαρος: «Πρέπει να «χτίσουμε» πάνω στην εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Ψυχικό, να συνεχίσουμε βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα