Αλόνσο: «Πριν το τζάμπολ θα αποφασίσω για Μπαρνιάνι και Μπομπουά»

Αλόνσο: «Πριν το τζάμπολ θα αποφασίσω για Μπαρνιάνι και Μπομπουά»
Ο Σίτο Αλόνσο αποθέωσε την ποιότητα του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση των Μπαρνιάνι και Μπουμπουά.

Η Μπασκόνια έφυγε με σπουδαία νίκη από τη Μαδρίτη, επέστρεψε στη Βιτόρια και ο Σίτο Αλόνσο παρέθεσε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (27/10-22:00) αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Μπασκόνια:

Για τον Ολυμπιακό: «Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα κάτι που φαίνεται κι από τα αποτελέσματά του. Θεωρώ πως το ματς απέναντι στον Oλυμπιακό είναι δυσκολότερο από αυτό που παίξαμε στη Μαδρίτη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ισορροπήσουμε την ικανότητά του και να παίξουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο. Παίζουν σκληρή άμυνα, παίζουν δυνατά και έχουν παίκτες με πολλές ικανότητες στην επίθεση. Αν εστιάσουμε μόνο στο πως να μαρκάρουμε τον Σπανούλη θα έχουμε πρόβλημα με τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού»

Για τους Μπαρνιάνι και Μπομπουά: «Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι. Η κατάστασή τους είναι βελτιωμένη και ανήμερα του αγώνα θα αποφασίσω αν θα παίξει κάποιος εκ των δύο».

Για τη νίκη στη Μαδρίτη: «Ανταποκριθήκαμε τέλεια. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το πληρώσουμε αύρι. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα με τη ρεάλ και να τα βγάλουμε πάλι αύριο στο παρκέ όπου θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.