Ραντούλιτσα: «Μπορούσα να βοηθήσω, αλλά δεν ήθελε ο προπονητής!» (pic)

Ραντούλιτσα: «Μπορούσα να βοηθήσω, αλλά δεν ήθελε ο προπονητής!» (pic)
Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μίλησε στο gazzetta.gr για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και φυσικά για όσα έγιναν στους περσινούς τελικούς με τον Παναθηναϊκό.

Αν κάποιος από την Αρμάνι Μιλάνο γνωρίζει καλύτερα τα κατατόπια του ΣΕΦ, αυτός είναι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος κατά τη διάρκεια της περσινής του θητείας μπορεί να μην είχε χρόνο συμμετοχής στους τελικούς, αλλά το επισκέφτηκε αρκετές φορές με τον Παναθηναϊκό.

Η Αρμάνι Μιλάνο προπονήθηκε στο ΣΕΦ και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με χαμόγελο θέλησε να μιλήσει στο gazzetta.gr τόσο για την αυριανή (25/10) αναμέτρηση όσο και για τα όσα έγιναν πέρυσι στον Παναθηναϊκό.

Μίροσλαβ ποια είναι η αποψή σου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό;

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ κατάσταση αυτή την εποχή, δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τόσο σημαντικούς αντιπάλους με τόσο μεγάλη διαφορά. Εμείς ακόμη είμαστε αήττητοι, αλλά έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα μας κάτι που τους δίνει ένα πλεονέκτημα. Αν μας υποτιμήσουν θα το… πληρώσουν. Θα κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε αήττητοι στην Euroleague.

Έχεις πει στον κόουτς Ρέπεσα πώς να μαρκάρει τον Σπανούλη;

Αυτό είναι δύσκολο. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν έμαθες πως o Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 25 πόντους διαφορά;

Ξέρω τι σημαίνει αυτό το ματς. Δεν το περίμενα με τίποτα. Έμεινα έκπληκτος.

Πέρυσι σε αυτό το γήπεδο την τελευταία φορά που βρέθηκες δεν αγωνίστηκες. Τι έφταιξε;

Ο προπονητής σκεφτόταν πολύ διαφορετικά και δε με χρησιμοποίησε. Δε μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω, αλλά έτσι είναι η ζωή. Δεν έπαιξα ύστερα από απόφαση του προπονητή και δε θα ήθελα να επεκταθώ. Εύχομαι να είχα αγωνιστεί στους περσινούς τελικούς γιατί ήταν αυτό που περίμενα ανυπόμονα όλη τη σεζόν. Τώρα δεν αλλάζει κάτι. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Παναθηναϊκό ως ομάδα. Σίγουρα απογοητεύτηκα, αλλά αυτό έχει να κάνει με τον εγωισμό μου και πόσο πολύ ήθελα να βοηθήσω.

Σου προκάλεσε έκπληξη η απόλυση του κ. Πεδουλάκη;

Δε θέλω να σχολιάσω κάτι. Το έμαθα από κάποιον. Δεν παρακολουθώ πολύ τα όσα γίνονται στις άλλες ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.