«Μπαμ» με Ουόλτερς ο Ερυθρός Αστέρας! (pic)

«Μπαμ» με Ουόλτερς ο Ερυθρός Αστέρας! (pic)

Γιώργος Κούβαρης
«Μπαμ» με Ουόλτερς ο Ερυθρός Αστέρας! (pic)
Ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Νέιτ Ουόλτερς μέχρι το τέλος της σεζόν, ενισχύοντας σημαντικά τη περιφερειακή του γραμμή!

Μεταγραφή από το πάνω ράφι ολοκλήρωσε η σερβική ομάδα, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Αμερικανό point guard και πάλαι ποτέ συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο Νέιτ Ουόλτερς (25χρ., 1.93μ.) βρίσκονταν στο training camp των Ντένβερ Νάγκετς ωστόσο δεν κατάφερε να μπει στο τελικό ρόστερ και αναζήτησε την τύχη του εκ νέου στην Ευρώπη. Ο Ερυθρός Αστέρας τον προσέγγισε αμέσως και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του.

Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει ντεμπούτο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Γκάλης» την ερχόμενη Παρασκευή για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, αφού είναι δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Ράντονιτς για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.