Στο ΟΑΚΑ μέχρι αργά ο Πασκουάλ!

Στο ΟΑΚΑ μέχρι αργά ο Πασκουάλ!

Γιώργος Κούβαρης
Στο ΟΑΚΑ μέχρι αργά ο Πασκουάλ!

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε για αρκετή ώρα στα γραφεία των προπονητών, όπου είχε συνάντηση με το προπονητικό τιμ των «πρασίνων», μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ινίγο Θορθάνο.

Ο Καταλανός προπονητής σίγουρα θα έμεινε ικανοποιημένος από την πρόβα τζενεράλε της (νέας) ομάδας του ενόψει των δύο κρίσιμων (αν και νωρίς) αναμετρήσεων με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία και τον Ερυθρό Αστέρα εντός έδρας. Και όλα αυτά σε διάστημα 48 ωρών!

Γι' αυτόν τον λόγο δεν ήθελε να χάσει καθόλου χρόνο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Κόροιβο, ο Πασκουάλ πήγε στα γραφεία των προπονητών στο κλειστό του ΟΑΚΑ και είχε πλήρης ενημέρωση από το τεχνικό τιμ που βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα έκατσε αρκετή ώρα μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του Ινίγο Θορθάνο προκειμένου να μπει στο κλίμα και ταυτόχρονα να αρχίσει τον δικό του σχεδιασμό ενόψει της συνέχειας. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τους Γιώργο Βόβορα, Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και Νίκο Παππά που ήταν στο πλευρό του Πεδουλάκη, με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Ακόμα και η παραμονή όλων ή κάποιων απο αυτούς.

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τη Δευτέρα (24/10), όταν και ο Tσάβι Πασκουάλ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στην ομάδα και στη συνέχεια (20:30) θα παρουσιαστεί και επίσημα στους εκπροσώπους του τύπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα