Καστρίτης: «Κάναμε προπόνηση 8 άτομα»

Καστρίτης: «Κάναμε προπόνηση 8 άτομα»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η ομάδα του η οποία είχε πολλούς τραυματίες και δυσκολεύτηκε να προετοιμαστεί.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν με μεγάλη διαφορά στο Λαύριο, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας είχε έναν καλό λόγο για την προσπάθεια των παικτών του. Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε χαρακτηριστικά, «Να δώσουμε συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη και προσωπικά στον coach Χρήστο Σερέλη για την προετοιμασία της ομάδας. Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούμε να πούμε για το παιχνίδι, η έκταση του σκορ τα λέει όλα. Για εμάς ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα προπονητικά, σε ότι έχει να κάνει για την προετοιμασία του παιχνιδιού, καθώς τα παιδιά αναγκάστηκαν για 5 μέρες να δουλεύουν όχι περισσότερα από 8 άτομα και όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και στο να μπορέσεις να διατηρήσεις τον ρυθμό τον οποίον θεωρούσαμε ότι είχαμε βρει και θέλαμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό.

Κοιτάζοντας τα νούμερα του παιχνιδιού το 14/24 τρίποντα του Λαυρίου νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό νούμερο αφενός δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση στο Λαύριο και αφετέρου ρίχνει την δική μας ομάδα ακόμα περισσότερο ψυχολογικά και να προσθέσουμε και το 3/23 τρίποντα που εμείς είχαμε νομίζω ότι αυτό αποδεικνύεται περίτρανα.

Παρόλα αυτά θέλω να δώσω όσο οξύμωρο και αν ακούγεται συγχαρητήρια στους παίχτες μας γιατί προπονήθηκαν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες όλη την εβδομάδα και σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν φάνηκαν να είναι αδιάφοροι, αντιθέτως προσπάθησαν και πάλεψαν μέχρι το τέλος να μαζέψουν λίγο την έκταση που είχε πάρει η διαφορά. Ταπεινά και με την ευχή να επιστρέψουν γρήγορα οι τραυματίες μας για να καταφέρουμε επιτέλους να προπονηθούμε όπως θέλουμε και όπως πρέπει, συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε απέναντι στην Α.Ε.Κ. Καλή συνέχεια στον coach και στην ομάδα του Λαυρίου».

Ο Μάικ Κάφεϊ με τη σειρά του δήλωσε πως, «Εμείς μπήκαμε με πολύ μεγάλη... καθυστέρηση στον αγώνα, το Λαύριο είχε ρυθμό εμείς ήμασταν ανοργάνωτοι, το Λαύριο ήλεγχε το παιχνίδι από την αρχή με το καλημέρα. Πρέπει να επιστρέψουν τα παιδιά της ομάδας μας που λείπουν και είναι τραυματίες από την περασμένη εβδομάδα, για να μπορέσουμε ξανά να προπονηθούμε 5 εναντίον 5. Την περασμένη εβδομάδα δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και στην επίθεση και να επιστρέψουμε στο επόμενο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση έτοιμοι να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα