«Ο Πασκουάλ θέλει Κακιούζη, Μουμπρού και Καμπάτσο» (pics)

«Ο Πασκουάλ θέλει Κακιούζη, Μουμπρού και Καμπάτσο» (pics)

«Ο Πασκουάλ θέλει Κακιούζη, Μουμπρού και Καμπάτσο» (pics)

bet365

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, Χοσέ Ινάθιο Ουκέτ «τίτιβισε» για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για Άλεξ Μουμπρού και Φακούντο Καμπάτσο και συνεργάτη του επιθυμεί τον Μιχάλη Κακιούζη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι προπονητής του Παναθηναϊκού και ήδη λειτουργεί ως τέτοιος. Ο Καταλανός τεχνικός έχει ζητήσει προσθήκες από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ο Χοσέ Ινάθιο Ουκέτ μέσω twitter έγραψε για τους Άλεξ Μουμπρού και Φακούντο Καμπάτσο.

Ο Ισπανός φόργουορντ είναι αρχηγός της Μπιλμπάο και ο Αργεντινός γκαρντ αγωνίζεται στη Μούρθια. Ο συγκεκριμένος Ισπανός δημοσιογάφος θεωρείται από τους κορυφαίους στη χώρα του και οι επόμενες μέρες θα δειξουν αν είναι φήμες ή ισχύει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Επίσης σε δεύτερο μήνυμα του αναφέρει πως ο Πασκουάλ θέλει ανάμεσα στους συνεργάτες του τον Μιχάλη Κακιούζη με τον οποίον είχε συνεργαστεί ως βοηθός του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα