Πασκουάλ: «Είναι τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid & pics)

Πασκουάλ: «Είναι τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid & pics)

Πασκουάλ: «Είναι τιμή μου που ήρθα στον Παναθηναϊκό» (vid & pics)

O Τσάβι Πασκουάλ έφτασε στην Αθήνα για ν' αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού και δήλωσε πως η απόφασή που πήρε ήταν εύκολη γι' αυτόν. Το gazzetta.gr τον υποδέχτηκε.   

Ο Μάνος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε τον Τσάβι Πασκουάλ στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που ήρθε στην χώρα μας για ν' αναλάβει τον πάγκο των «πρασίνων». Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ατζέντης του Ζόραν Σάβιτς και κατευθύνθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η πρόσληψή του ν' ανακοινωθεί απόψε.

«Τιμή μου να είμαι σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ»
 

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι πως πρόκειται για μία καινούρια πρόκληση για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος αυτού του ιστορικού κλαμπ. Ελπίζω οι οπαδοί, το κλαμπ, οι προπονητές και οι παίκτες να είμαστε ενωμένοι όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε καλά αποτελέσματα για όλους».

Όσο για το αν ήταν δύσκολη απόφαση γι' αυτόν: «Όχι, καθόλου! Ήταν εύκολη απόφαση, γιατί αγαπώ τη δουλειά μου και τον Παναθηναϊκό! Είναι τιμή μου να είμαι σε ένα τόσο ιστορικό κλαμπ. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην Αθήνα και θα μένω σε αυτή την όμορφη πόλη».

Το σχόλιο του για το ελληνικό μπάσκετ: «Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ, μου αρέσει η παράδοση εδώ. Η τιμή είναι για μένα. Είναι τιμή να είμαι μέλος αυτού του ιστορικού κλαμπ και του ιστορικού αθλήματος».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ: «Θα έχουμε χρόνο στη συνέχεια, ενδεχομένως κατά την παρουσίασή μου να τα πούμε αυτά. Τώρα είναι νωρίς ακόμη. Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και θα τα πούμε σύντομα».  

Best of internet