Φλεβαράκης: «Μοναδική εμπειρία το καμπ των Ουόριορς»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Μοναδική εμπειρία το καμπ των Ουόριορς»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης βρέθηκε στην προετοιμασία των Ουόριορς και μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε, και έπειτα σχολίασε τον φετινό ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Φλεβαράκης μίλησε στο Libero 107.4: «Ήμουν καλεσμένος των Ουόριορς, είχα την ευκαιρία να δω τον τρόπο δουλειάς τους και να βρεθώ με παιδιά που έχουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία τους.

 Ήμουν εκεί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, από την προπόνηση και τα βίντεο μέχρι τα μίτινγκ και τις εξωαγωνιστικές εκδηλώσεις. Ήταν μοναδικό».

Για το πόσο εύκολο είναι να διαχειρίζεται ένας προπονητής τόσο σπουδαίες παίκτες: «Όταν οι παίκτες έχουν αξία, έχουν και προσωπικότητα και κάνουν πιο εύκολη τη δουλειά του προπονητή».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ: «Έχω εικόνα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται υπομονή, θέλει χρόνο για να προσαρμοστούν στο νέο τρόπο παιχνιδιού, είναι μια σύνθεση ρόστερ που δεν έχει την εμπειρία και το τακτικό επίπεδο. Τα παιδιά μπορεί να έχουν περισσότερο αθλητικότητα. Συντελείται μια σοβαρή αλλαγή στον ΠΑΟΚ. Θέλει δουλειά και υπομονή. Πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει και τα παιδιά και την διοίκηση. Σύσφιξη όλων των δυνάμεων για να βγει από την όποια κρίση υπάρχει».

Για την απόφασή του να απέχει προσωρινά από τους πάγκους: «Δεν έχω ομάδα και είναι σε μεγάλο βαθμό και δική μου επιλογή. Είχα πει ότι ο τίτλος του προπονητή των ειδικών αποστολών έχει κουράσει και δεν μου δίνει και το κίνητρο. Θέλω ο στόχος ο προσωπικός να συμβαδίζει και με την ομάδα. Υπήρχαν ομάδες αλλά θέλω να οδηγήσω μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους από εκείνουν που ήμουν μέχρι πρότινος. Αυτό είναι ένα χρονικό διάστημα για αποτοξίνωση και ενδυνάμωση. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη απόφαση».

 

Τελευταία Νέα