Κιντ: «Στους κορυφαίους του πλανήτη ο Γιάννης!»

Κιντ: «Στους κορυφαίους του πλανήτη ο Γιάννης!»

Κιντ: «Στους κορυφαίους του πλανήτη ο Γιάννης!»

bet365

Οι GMs του ΝΒΑ ανάδειξαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε Κορυφαίο Ξένο ωστόσο οι προσδοκίες του κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, για τον Giannis ξεπερνούν τα... στενά όρια της λίγκας!

Ο διεθνής πόιντ-φόργουορντ των Μπακς οδεύει προς την τέταρτη σεζόν του στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Θα το κάνει με τον τίτλο του Κορυφαίου Ξένου στο πρωτάθλημα, κατόπιν της σχετικής ψηφοφορίας των GMs των 30 ομάδων του ΝΒΑ.

Η σκληρή δουλειά του Αντετοκούνμπο ανταμείφθηκε με ακόμα μια σπουδαία ατομική διάκριση, με τον ίδιο να υπόσχεται σκληρή δουλειά αφού πρώτα... απόρησε: «Θεέ μου! Παίρνω κάποιο τρόπαιο τώρα;». Πρόσθεσε, δε, πως: «Πλέον, νιώθω πως πρέπει να δουλέψω κι άλλο, αν θέλω να είμαι μαζί με τον Ντιρκ, τον Πάου και τον Μαρκ Γκασόλ, οι οποίοι είναι σπουδαίοι παίκτες. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος».

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Μπακς, Τζέισον Κιντ έκανε λόγο για ένα μεγάλο κομπλιμέντο: «Είναι μεγάλη τιμή, γιατί τα ονόματα που είναι στη λίστα είναι πολύ ταλαντούχα και θα μπορούσε να ήταν ένα από αυτά. Αποτελεί μεγάλο κομπλιμέντο για εκείνον και για ό,τι έχει κάνει, γιατί δουλεύει το παιχνίδι του και βελτιώνεται. Τώρα, δεν θα πρέπει να μείνει στον καλύτερο ξένο παίκτη, αλλά ελπίζω μία ημέρα να είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο! Τίποτα δεν με εκπλήσσει σε αυτή τη λίγκα. Απλά δείχνει το πόσο σκληρά δουλεύει, το πώς φαίνεται στο πρωτάθλημα, αλλά και τι σκέφτονται για εκείνον οι τζένεραλ μάνατζερ».

 

NBA Τελευταία Νέα