Ματαλών: «Ο Πανιώνιος φτιάχτηκε για να κερδίζει κάθε ματς»

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΑΡΝΤ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ»

Ματαλών: «Ο Πανιώνιος φτιάχτηκε για να κερδίζει κάθε ματς»

Ο Μάριος Ματαλών αναφέρθηκε στο δυνατό ξεκίνημα του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα της Α2 αφού μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ματαλών: «Ο Πανιώνιος φτιάχτηκε για να κερδίζει κάθε ματς»

Ένας από τους παίκτες που πρωταγωνιστούν στη φετινή πορεία του Πανιωνίου είναι και ο Μάριος Ματαλών! Ο 27χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ για το 2/2 της ομάδας του και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του είναι έτσι φτιαγμένη για να κερδίζει όλα τα ματς.

 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ματαλών

 

-Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι δυναμικό για τον Πανιώνιο, καθώς μετράτε δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια...

«Πιστεύω ότι η ομάδα από το καλοκαίρι φτιάχτηκε για να κερδίζει, οπότε το “δυο στα δυο” μπορώ να πω ότι είναι αναμενόμενο! Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο για να επεκτείνουμε αυτό το σερί».

-Το πρώτο εκτός έδρας ματς ήταν με την Καβάλα που προέρχονταν από την Α1. Σε μια δύσκολη έδρα, όμως, περάσατε νικηφόρα…

«Γνωρίζαμε ότι η Καβάλα είναι μια ομάδα επικίνδυνη και στο τρίτο δεκάλεπτο αντιδρά. Έτσι και έγινε στο παιχνίδι μας. Μόλις μας έπιασαν στο σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο, δείξαμε χαρακτήρα, διαθέτουμε την εμπειρία, ξεφύγαμε στο σκορ και ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

-Ποιο στοιχείο θεωρείς ότι έκρινε την αναμέτρηση;

«Πιστεύω ότι η άμυνα μας στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο έκρινε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήμασταν χαλαροί στην άμυνα και αντέδρασαν. Στην συνέχεια παίξαμε άμυνα, δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και εκεί κρίθηκε εν τέλει το ματς».

-Στην συνέχεια έχετε άλλο ένα εκτός έδρας ματς με το Ψυχικό...

«Έχουμε αντιμετωπίσει το Ψυχικό και στο κύπελλο και το ξέρουμε καλά. Βέβαια, έχει κάνει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του και είναι βελτιωμένο. Χρειάζεται προσοχή στην άμυνα, συγκέντρωση και έλεγχο του ρυθμού για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο που είναι η τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν κοιτάμε πιο μακριά, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας».

-Όπως φάνηκε ο κόσμος θα είναι ένα από τα “όπλα” σας.

«Πράγματι ο κόσμος του Πανιωνίου είναι σημαντικός. Η βοήθεια του είναι πολύ μεγάλη και το έδειξε από τα πρώτα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Η στήριξη του είναι κάτι που χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε να είναι δίπλα μας για να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που είναι η επιστροφή στην Α1».

-Σε προσωπικό επίπεδο ποιοι είναι οι στόχοι του Μάριου Ματαλών;

«Οι προσωπικοί μου στόχοι έχουν να κάνουν πάντα με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να είμαι καλά, να βοηθήσω τον Πανιώνιο δίνοντας το 100% σε κάθε αγώνα και στο τέλος η ομάδα να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της και να αγωνιστώ μαζί της στην Α1».

Best of internet