Ζντοβτς: «Ευχαριστημένος από την εμφάνιση, θα μας βοηθήσει ο Φάλκερ»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ζντοβτς: «Ευχαριστημένος από την εμφάνιση, θα μας βοηθήσει ο Φάλκερ»

bet365

Ο Γιούρι Ζντοβτς έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο που ήρθε η νίκη απέναντι στο Λαύριο και μίλησε για την αντικατάσταση του Τζος Όουενς από τον Ράνταλ Φάλκερ.

Ο Σλοβένος τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε για τη νίκη επί του Λαυρίου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αντιμετώπισαν το παιχνίδι πολύ σοβαρά. Αν εξαιρέσουμε κάποια μικρά διαστήματα με σκαμπανεβάσματα, ήμασταν αρκετά καλοί και συγκεντρωμένοι. Είχα την ευκαιρία να κάνω κάποιες δοκιμές και να ξεκουράσω παίκτες εν όψει των επόμενων αγώνων και να τους χρησιμοποιήσω. Επίσης μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε το νέο μας παίκτη. Πλέον στρεφόμαστε στον αγώνα, την Τρίτη, που είναι πολύ σημαντικός».

Για τον Ράνταλ Φάλκερ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζος γιατί προσπάθησε. Είναι ένας επαγγελματίας και παρέμεινε τέτοιος ακόμη κι όταν καταλάβαινε πως θα αντικατασταθεί. Δυστυχώς δεν βρήκε τρόπο να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία μας. Ίσως επειδή με τις αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι άλλαξε κάπως ο ρόλος του. Δεν είναι εύκολο να παίξει το μπάσκετ που ήθελα έχοντας συνηθίσει στην Ιταλία. Στην Ελλάδα ο κόσμος ξέρει μπάσκετ και καταλαβαίνει. Μετά το τουρνουά της Τουρκίας είχε σκεφτεί μήπως μπορούμε να τον αλλάξουμε. Όταν βρέθηκε ομάδα και βρήκαμε τον Φόλκερ κάναμε την αλλαγή. Δεν είναι ακόμη σε φόρμα, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δυνατός, καλός ριμπάουντερ, καλός πασέρ, κάνει καλά σκριν και μπορεί να μας βοηθήσει. Δεν είναι τέλειος, αλλά μπορεί να μας δώσει λύσεις. Εύχομαι στον Τζος τα καλύτερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα