Μεγάλο τουρνουά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Μεγάλο τουρνουά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

Gazzetta team
Μεγάλο τουρνουά της ακαδημίας του Παναθηναϊκού!

bet365

Η ακαδημία του Παναθηναϊκού θα διοργανώσει ένα μεγάλο τουρνουά μπάσκετ για παιδιά, με τη συμμετοχή συνολικά 16 ομάδων, όπως ανακοινώθηκε επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου.

Στη συνέντευξη παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Παναθηναϊκού Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος και ο Διευθυντής της «πράσινης» ακαδημίας Φραγκίσκος Αλβέρτης, ανακοινώνοντας το «Amita Motion Elite Youth Tournament».

Το συγκεκριμένο τουρνουά θα αρχίσει στις 22 Οκτωβρίου και θα συμμετάσχουν παραπάνω από 1000 νέοι αθλητές, με το Φραγκίσκο Αλβέρτη να σχολιάζει αρχικά: «Ο στόχος της ακαδημίας και όλων όσων ασχολούνται με μικρά παιδιά είναι συγκεκριμένος. Να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές αλλά και καλούς ανθρώπους για την κοινωνία», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το πιο σημαντικό απ όλα είναι ο αριθμός 100 παιδιά που θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά που στηρίζει έμπρακτα και η amita motion. Και την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Θέλουμε να δούμε τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ. Αλλά και εμάς από τη μεριά μας θα πρέπει να προσφέρουμε με τον σωστό τρόπο.

Η συμπεριφορά μας να είναι αντάξια αυτής της προσπάθειας. Και του χρόνου τα 1000 παιδιά να γίνουν ακόμα περισσότερα. Μακάρια την ίδια στιγμή να καταφέρουμε να βγάλουμε και παιδιά που θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο. Τέλος καλό θα είναι να κάνουμε τη θεωρία πράξη. Είναι πολύ βασικό που εκπρόσωποι, προπονητές και άνθρωποι των ομάδων βρέθηκαν και τα βρήκαν επειδή είχαν ένα κοινό σκοπό. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Έχουμε μόνο να δώσουμε στα παιδιά. Έχουμε να χτίσουμε ένα καλύτερα αύριο για το μπάσκετ. Είναι αυτό που αγαπάμε.»

Με τη σειρά του, ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος συμπλήρωσε: «Το τουρνουά Elite Youth Tournament αποτελεί μία πρωτοβουλία των ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με στόχο να δώσει στους νέους αθλητές να αγωνισθούν σε υψηλό επίπεδο και να γαλουχηθούν με αξίες. Την προσπάθεια αυτή την αγκάλιασε η amita motion και την ευχαριστούμε πάρα πολύ γι αυτό. Στόχος να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια συναρπαστική διοργάνωση που θα ευχαριστήσει τα παιδιά, θα τα βελτιώσει και θα γίνει θεσμός.

Για να γίνει ένα τέτοιο απαιτητικό εγχείρημα θέλει μεγάλη προσπάθεια και συνεργασία. Και σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τις ιστορικότερες ομάδες, από αυτές που συμμετέχουν για τη συνεργασία τους. Όπως τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο και το Περιστέρι. Αυτές οι ομάδες είναι συνοδοιπόροι της Ακαδημίας μας στην προσπάθεια που κάνει για να μυηθούν τα παιδιά στην ευγενή άμιλλα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω την ΕΣΚΑ για τη βοήθειά της και να τονίσω πως η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα αποτελέσει τον θεματοφύλακα της αξιοπιστίας και της εξέλιξης του θεσμού.»

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά είναι οι:

· PAO BC ACADEMY
· ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
· Α.Ε.Κ.
· Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ
· ΑΜΥΝΤΑΣ
· Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
· ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
· Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ
· Γ.Α.Ο. ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ
· ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ
· ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
· ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
· ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
· Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
· ΚΟΛΛΕΓΙΟ DEREE
· ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
· ΜΙΛΩΝ
· ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ
· ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
· ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
· ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
· ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Γ.Σ.
· ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
· ΧΟΛΑΡΓΟΣ

 

Τελευταία Νέα