Ο «Uncle Drew» επιστρέφει... δριμύτερος! (vid)

Ο «Uncle Drew» επιστρέφει... δριμύτερος! (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ο «Uncle Drew» επιστρέφει... δριμύτερος! (vid)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ ετοιμάζεται να ντυθεί «θείος Ντρου» για τελευταία φορά και να χαρίσει το καλύτερο επεισόδιο, το οποίο θα έχει και πολλές εκπλήξεις!

Οπως δήλωσε ο σούπερ σταρ των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «cleveland.com» έχει μεγάλα σχέδια στο μυαλό του για το τελευταίο επεισόδιο της πετυχημένης σειράς «Uncle Drew» η οποία προβάλλεται στο διαδίκτυο μέσα από το youtube.

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες! «Δεν υπόσχομαι ότι θα είναι έτοιμο το επόμενο καλοκαίρι ωστόσο μπορώ να πω ότι ετοιμάζουμε κάτι πολύ μεγάλο για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος» ήταν τα λόγια του Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος συνέχισε.

«Προσεχώς θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Θα είναι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς αλλά δεν νομίζω ότι θα το δείτε στο youtube. O ΛεΜπρόν και ο Βινς (σ.σ. Κάρτερ) κάνουν κάποια καλά πράγματα, αλλά αυτό που ετοιμάζω δεν θα είναι μαζί τους...»

Θυμηθείτε τα τέσσερα προηγούμενα επεισόδια του «Uncle Drew» σε ένα βίντεο και (προ)ετοιμαστείτε για το τελευταίο και το καλύτερο!

 

NBA Τελευταία Νέα