«Λάμψη» από Γκασόλ και Μπιλ! (vids)

Αλέξανδρος Καραλής
«Λάμψη» από Γκασόλ και Μπιλ! (vids)

bet365

Ο Μαρκ Γκασόλ... έκλεψε την παράσταση στα χθεσινοβραδινά (13/10) φιλικά του NBA, δείχνοντας ότι επέστρεψε για τα καλά πλέον, ενώ και ο Μπιλ ήταν εξαιρετικός στη νίκη των Ουίζαρντς. Νίκες και για Σέλτικς - Πίστονς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισπανό σέντερ, που έδειξε ότι άφησε οριστικά πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες, οι Γκρίζλις κέρδισαν με 110-94 τους Θάντερ στην Οκλαχόμα.

Ο Μαρκ Γκασόλ είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, με το Κόνλεϊ να προσθέτει 19 πόντους και 7 τελικές πάσες, ενώ από την Οκλαχόμα ξεχώρισαν οι Ουέστμπρουκ (17π., 4ασ.) και Αμπρίνες (19π.).

Στη φιλική αναμέτρηση στην αμερικανική πρωτεύουσα μεταξύ των γηπεδούχων Ουίζαρντς και των Φιλαντέλφια Σίξερς, έλαμψε το άστρο του Μπράντλεϊ Μπιλ, που ήταν ο μεγαλύτερος παράγοντας της εύκολης νίκης της ομάδας του με 100-79.

O 23χρονος γκαρντ της ομάδας της Ουάσινγκτον πέτυχε 22 πόντους, έχοντας και 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τους Σίξερς να κρατούν μόνο την εξαιρετική εμφάνιση του Τζόελ Έμπιντ, που έκανε double double με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ και γέμισε αισιοδοξία την ομάδα της Φιλαντέλφια.

Οι Σέλτικς, δείχνοντας επιθετική πολυφωνία, με 6... διψήφιους παίκτες, επικράτησαν στο τοπικό ντέρμπι με τους Νετς στο Μπρούκλιν με 100-97, δείχνοντας έτοιμοι για μια μεγάλη σεζόν.

Χόρφορντ(13π., 9ρ.), Τόμας (12π.), Γιερέμπκο (12π., 5ρ.), Σμαρτ (13π.), Ροζίερ (10π., 7 ασ.) και Μπράουν (1οπ.) ξεχώρισαν για τους «Κέλτες», ενώ ο Λουίς Σκόλα... ξανάνιωσε για τους Νετς, αγγίζοντας το triple double με 14 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ!

Στην Ατλάντα, οι Χοκς υποδέχθηκαν τους Πίστονς, οι οποίοι κατάφεραν, με πολύ καλό Μπέινς, να... κλέψουν τη νίκη από τα «γεράκια», επικρατώντας με το τελικό σκορ 99-94.

Ο Αυστραλός σέντερ έρχεται με... φόρα από τους Ολυμπιακούς του Ρίο, καθώς πέτυχε 16 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ στην Philips Arena, με το Τομπάιας Χάρις σε ρόλο συμπρωταγωνιστή (18π., 7ρ.). Πολύ καλοί για τους ηττημένους οι Σρέντερ (17π., 9 ασ.) και Χάουαρντ (15π., 9ρ.), που δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά.

 

NBA Τελευταία Νέα