Γιαννακόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν πήρα τον Γκέρσον»

Γιαννακόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν πήρα τον Γκέρσον»

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος: «Μετάνιωσα που δεν πήρα τον Γκέρσον»

bet365

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού μίλησε σε μέσο του Ισραήλ και αφού είπε ότι «ο Ομπράντοβιτς είναι ο μεγαλύτερος προπονητής» εξήγησε ότι έκανε λάθος πριν από τρία χρόνια που δεν προσέλαβε τον Πίνι Γκέρσον.

Φαντάζεστε πώς θα ήταν τα πράγματα εάν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν είχε επιλέξει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τη σεζόν 2014-15; Αν αναρωτιέστε ποιος ήταν τότε ο μεγάλος υποψήφιος, σας λέμε ένα όνομα: Πίνι Γκέρσον!

Το αφεντικό του Παναθηναϊκού Superfoods μίλησε σε μέσο του Ισραήλ και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον «Πίνχας» λέγοντας ότι «ένα από τα πράγματα που έχω μετανιώσει είναι που δεν πήρα τον Γκέρσον στον Παναθηναϊκό το 2014. Είναι πολύ ψηλά στην εκτίμησή μου. Αν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη, ο Πίνι είναι ο καλύτερος μάνατζερ. Ξέρει πως να κάνει αλλαγές όταν κάτι είναι σε εξέλιξη, αντιλαμβάνεται την ψυχολογία του αγώνα. Είχαμε συζητήσεις στα μέσα της σεζόν κι επίσης το καλοκαίρι και κάθε φορά υπήρχαν συνθήκες που απέτρεψαν τον ερχομό του», ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον, είπε: «Ίσως τα επόμενα χρόνια το δούμε να συμβαίνει».

Για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε ότι «είναι κάτι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Ίσως μόνο ο Αλεξάντερ Γκομέλσκι ήταν καλύτερος. Τότε πήρε την απόφασή του και έφυγε από την ομάδα, αλλά αν με ρωτάτε αν τον θέλω πίσω; Τους θέλω όλους όσους θέλουν να έρθουν στην ομάδα».

Για την αποχώρηση του Διαμαντίδη είπε ότι «κάναμε τα πάντα για να τον μεταπείσουμε. Υπήρχαν άνθρωποι που πήγαιναν σπίτι του να τον μεταπείσουν. Μιλήσαμε με τη σύζυγό του, μέχρι και στην κόρη του που είναι 4 ετών πήγα να της μιλήσω για να του πει κάτι. Ομως, αυτός είναι ο Δημήτρης. Οταν αποφασίζει κάτι, αυτό είναι».

Ενώ για την αγκαλιά του στον Γιάννη Μπουρούση μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμποράλ για τα πλέι οφ της EuroLeague, είπε: «Δεν τον αγκάλιασα για να του πω να έρθει στην ομάδα. Ο Γιάννης είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη και εμείς θέλουμε όλους τους καλούς Έλληνες. Τον αγκάλιασα επειδή παλιά υπήρχε η κόντρα με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και ήθελα να το αλλάξω. Δεν θέλω κανείς παίκτης να αισθάνεται άβολα στο γήπεδό μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα