ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Λάσο: «Η τελική διαφορά δε λέει την αλήθεια»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ επί του Ολυμπιακού τονίζοντας πως η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια του αγώνα.

Λάσο: «Η τελική διαφορά δε λέει την αλήθεια»

Ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ ανέφερε αρχικά, «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Η διαφορά στο τέλος μπορεί και να μην λέει την αλήθεια. Πονέσαμε πολύ από τα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είμαι χαρούμενος για τη γενική εικόνα. Το δεύτερό μας ημίχρονο ήταν πολύ καλό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στην άμυνα, καθώς δεχθήκαμε μόλις 25 πόντους σε ένα 20άλεπτο. Ο Ματσιούλις είχε ένα πρόβλημα στο χέρι και ο Νοτσιόνι ενοχλήσεις στη μέση. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερα στη συνέχεια». 

Στη συνέχεια μίλησε για τη διαιτησία και τους νέους κανονισμούς... «Οι νέοι κανονισμοί για τα αντιαθλητικά φάουλ στην Euroleague είναι καλοί για όλους μας. Πιστεύω πως η διαιτησία ήταν πολύ καλή σήμερα, επιπέδου Ευρωλίγκας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κριτήρια που σφυρίζουν οι διαιτητές στην Euroleague, αλλά αυτό μου προκαλεί ερωτηματικά είναι γι’ αυτά των διαιτητών στο ισπανικό πρωτάθλημα».