Ο Ρόουζ δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη "συναινετικό" (σεξ)!

Ο Ρόουζ δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη "συναινετικό" (σεξ)!

Αντωνία Σπανού
Ο Ρόουζ δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη "συναινετικό" (σεξ)!

bet365

H δίκη του Ντέρικ Ρόουζ, για την κατηγορία του βιασμού της πρώην κοπέλας του, συνεχίζεται και ο παίκτης των Νικς δηλώνει ότι απλά έκαναν σεξ και ότι η υπόθεση είναι στημένη. Ο φίλος του και συγκατηγορούμενος του κατέθεσε ότι ο Ρόουζ δενέχει καλή μνήμη.

Το κακό του προαίσθημα, μετά την νύχτα που έκανε σεξ με την κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό, κατέθεσε ο Ντέρικ Ρόουζ.

Ο παίκτης των Νικς συνέχισε την απολογία του στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, για την κατηγορία του βιασμού της πρώην κοπέλας του.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο Ρόουζ, μαζί με δύο φίλους του την νάρκωσαν και την βίασαν ομαδικά στις 27 Αυγούστου του 2013 και τους ζητάει 21,5 εκατομμύρια δολάρια.

Από την πλευρά του ο παίκτης των Νικς ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν συναινετικό και όλα αυτά είναι παγίδα.

Η δίκη συνεχίζεται, ο ΝΒΑer χάνει τα παιχνίδια προετοιμασίας της νέας του ομάδας και το θέμα στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, έχει πάρει διαστάσεις.

Ο Ρόουζ στην δικιά του κατάθεση ισχυρίστηκε ότι υποψιάστηκε την γυναίκα, όταν του έστειλε μήνυμα την μέρα μετά την συνεύρεση τους για να του πει πόσο μεθυσμένη ήταν και να του περιγράψει εγκαύματα που έπαθε σε φωτιά στην έπαυλη του παίκτη στο Μπέβερλι Χιλς,

όπου κατηγορεί τους 3 φίλους για τον βιασμό.

Ο παίκτης κατέθεσε ότι πίστευε ότι ήταν νηφάλια και δεν παρατήρησε εγκαύματα στην κοπέλα.

«Φάνηκε σαν παγίδα, και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν».

Ο Ρόουζ συνέχισε την κατάθεση του λέγοντας ότι τον έχει μεγαλώσει μόνο η μητέρα του και τον έχει μάθει να σέβεται τις γυναίκες.

Όταν ρωτήθηκε παραπάνω γι' αυτό ο Ρόουζ ήταν η μοναδική φορά που ανέβασε τον τόνο του καθώς θεώρησε ότι υπάρχει ειρωνεία για την μητέρα του.

«Τι ήταν αυτό αστείο; Μην παίζεις με την μητέρα μου έτσι αδελφέ».

Η υπεράσπιση της κοπέλας συνέχισε να προσπαθεί να πείσει το δικαστήριο ότι το σεξ δεν ήταν συναινετικό και ο παίκτης απάντησε.

Θεώρησε ότι ήταν συναινετικό, αφού η κοπέλα του έστειλε προκλητικό μήνυμα. Από την άλλη πλευρά οι δικηγόροι της έδειξαν βίντεο από τον Ρόουζ να καταθέτει τον Ιούνιο, όπου φαίνεται να ρωτάει τι σημαίνει η λέξη συναινετικό.

Ο δικός του δικηγόρος ρώτησε ξανά τον παίκτη και είπε ότι ήταν νευρικός στην κατάθεση του, ότι καταλαβαίνει τι σημαίνει η λέξη και ότι η γυναίκα είχε συναινέσει όλες τις προηγούμενες φορές που είχαν βρεθεί μέσα σε εκείνους του 18 - 20 μήνες, που είχαν επαφή.

Αν και είχαν χωρίσει ο Ρόουζ είπε ότι έλαβε το μήνυμα της σαν προσφορά.

«Το όχι είναι όχι. Ποτέ δεν θα επέβαλα τον εαυτό μου σε κάποιον άλλον. Όταν μου έστελνε μήνυμα τις 99 φορές από τις 100 κατέληγε σε σεξ, οπότε τι να υποθέσω;»

Τα μηνύματα και των δύο πλευρών αποτελούν στοιχεία στο δικαστήριο και ο καθένας προσπαθεί να τα... φτιάξει για τον πελάτη του.

Ο Ντέρικ Ρόουζ συνεχίζει και χάνει τα παιχνίδια της ομάδας του, δήλωσε ότι έχει άδεια από τον ιδιοκτήτη της ομάδας να χάσει και τα 3 επόμενα μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο φίλος και συγκατηγορούμενος του Ρόουζ, για να ξεκαθαρίσει τις διαφορές που υπάρχουν στις καταθέσεις των τριών.

Λέγοντας ότι ο παίκτης έχει κακή μνήμη έδωσε και εκείνος την κατάθεση του.

Είπε ότι η γυναίκα έκανε σεξ μαζί του και με τον Ρόουζ στο σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς. Ο Ρόουζ κατέθεσε ότι η γυναίκα προσπάθησε να του κάνει στοματικό την ώρα που έκανε σεξ με τον φίλο του.

Ο φίλος του όμως είπε ότι ο Ρόουζ ξεκίνησε την πράξη και μετά έκανε σεξ με την γυναίκα στο κρεβάτι δίπλα στην πισίνα.

Προσθέτοντας, «Δυσκολεύεται να θυμηθεί πράγματα», αναφερόμενος στον Ρόουζ, που τον έχει σαν αδελφό...

Μετά ρωτήθηκε αν τον ένοιαζε που έκανε σεξ με την πρώην κοπέλα του Ρόουζ και εκείνος απάντησε ότι ποτέ δεν την είδε σαν κοπέλα του αν και έκλεινε ταξίδια για εκείνη για να επισκεφθεί τον γκαρντ στο Σικάγο και την Φιλαδέλφεια.

«Για να κάνουν σεξ, γι αυτό έκλεινα τις πτήσεις»

 

NBA Τελευταία Νέα