Η EuroLeague έστειλε 3ετές κλειστό συμβόλαιο στους Έλληνες διατητές

Η EuroLeague έστειλε 3ετές κλειστό συμβόλαιο στους Έλληνες διατητές

bet365

Οι τέσσερις Έλληνες διαιτητές καλούνται να αποφασίσουν άμεσα αν θα σφυρίξουν στην Basket League ή στην EuroLeague. Τα νέα δεδομένα της υπόθεσης και το 3ετές συμβόλαιο.

Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου ενημερώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα πως αν σφυρίξουν σε αγώνες του EuroCup τότε αυτομάτως δε θα ορίζονται σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Αιτία φυσικά η κόντρα μεταξύ FIBA και Μπερτομέου.

Ο Σπύρος Γκόντας μάλιστα συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και συζήτησαν κάποιους προβληματισμούς. Όπως είναι φυσιολογικό οι τέσσερις διαιτητές θέλουν να κοιτάξουν το συμφέρον τους και όλα δείχνουν πως θα αποφασίσουν να πάνε στην EuroLeague γυρίζοντας την πλάτη στην Α1.

Πριν λίγες ώρες από τα γραφεία της EuroLeague έφυγε έγγραφο το οποίο περιλαμβάνει πρόταση για τριετές κλειστό συμβόλαιο για αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης και του EuroCup. Αυτό το βάθος τριετίας έχει οδηγήσει τους Γκόντα, Κορομηλά και Φούφη να κλίνουν προς την ευρωπαϊκή τους καριέρα.

Ο Παπαπέτρου είναι ακόμη αναποφάσιστος. Όλοι πάντως θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα αφού οι 3 από του 4 έχουν οριστεί σε αγώνες για την 1η αγωνιστική του EuroCup (12/10).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα