Η EuroLeague έστειλε 3ετές κλειστό συμβόλαιο στους Έλληνες διατητές

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ΓΚΟΝΤΑΣ, ΦΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η EuroLeague έστειλε 3ετές κλειστό συμβόλαιο στους Έλληνες διατητές

Η EuroLeague έστειλε 3ετές κλειστό συμβόλαιο στους Έλληνες διατητές

Οι τέσσερις Έλληνες διαιτητές καλούνται να αποφασίσουν άμεσα αν θα σφυρίξουν στην Basket League ή στην EuroLeague. Τα νέα δεδομένα της υπόθεσης και το 3ετές συμβόλαιο. 

Γκόντας, Κορομηλάς, Φούφης και Παπαπέτρου ενημερώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα πως αν σφυρίξουν σε αγώνες του EuroCup τότε αυτομάτως δε θα ορίζονται σε παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Αιτία φυσικά η κόντρα μεταξύ FIBA και Μπερτομέου.

Ο Σπύρος Γκόντας μάλιστα συναντήθηκε με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και συζήτησαν κάποιους προβληματισμούς. Όπως είναι φυσιολογικό οι τέσσερις διαιτητές θέλουν να κοιτάξουν το συμφέρον τους και όλα δείχνουν πως θα αποφασίσουν να πάνε στην EuroLeague γυρίζοντας την πλάτη στην Α1.

Πριν λίγες ώρες από τα γραφεία της EuroLeague έφυγε έγγραφο το οποίο περιλαμβάνει πρόταση για τριετές κλειστό συμβόλαιο για αναμετρήσεις της κορυφαίας διοργάνωσης και του EuroCup. Αυτό το βάθος τριετίας έχει οδηγήσει τους Γκόντα, Κορομηλά και Φούφη να κλίνουν προς την ευρωπαϊκή τους καριέρα.

Ο Παπαπέτρου είναι ακόμη αναποφάσιστος. Όλοι πάντως θα πρέπει να ενημερώσουν άμεσα αφού οι 3 από του 4 έχουν οριστεί σε αγώνες για την 1η αγωνιστική του EuroCup (12/10). 

Best of internet