Πεδουλάκης: «Μένει ο Τζέιμς, παίρνουμε παίκτη!»

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΓΚΑΡΝΤ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Πεδουλάκης: «Μένει ο Τζέιμς, παίρνουμε παίκτη!»

Πεδουλάκης: «Μένει ο Τζέιμς, παίρνουμε παίκτη!»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε στις δηλώσεις του ότι θα στηρίξει η ομάδα τον Μάικ Τζέιμς, αλλά υπογράμμισε ότι είναι μεγάλη ανάγκη η ενίσχυση με έναν ακόμα παίκτη.

«Και για τον Νίκο (Παππά) τα ίδια άκουγα όταν ήρθα στην ομάδα. Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Πριν μερικές ημέρες είπα πως το βασικό είναι να γίνουμε ομάδα. Ο Μάικ (σ.σ Τζέιμς) δεν ακολουθούσε την τακτική της ομάδας. Εκνευρίστηκε και χτύπησε την τζαμαρία. Έχει μετανιώσει. Είναι τυχερός γιατί για κάποια χιλιοστά θα μπορούσε να έχει σοβαρό πρόβλημα στο χέρι. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε το παιδί» δήλωσε αρχικά ο τεχικός των «πρασίνων» και συνέχισε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση. Πρέπει να καταλάβει κι ο ίδιος ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα. Ούτε τσακωμός έγινε, ούτε τίποτα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε κι έκανε ένα λάθος. Εμείς είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι έκανε λάθος, το οποίο το πληρώνει πρώτα ο σύλλογος. Είμαστε εδώ για τα δύσκολα. Χρειαζόμαστε χρόνο».

Όσο για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη; «Δεν μπορούμε να μείνουμε έτσι, είναι αριθμητικό το πρόβλημα. Ο Μάικ θα μείνει στην ομάδα. Έχουμε δώσει μια πρόταση προς τη διοίκηση γι αυτό. Θα χρειαστούμε ενίσχυση, όπως και να το κάνουμε. Είχαμε στηρίξει πολλά πράγματα πάνω του. Πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Να προσαρμοστούμε και να τον περιμένουμε να γυρίσει για να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».

Για το ματς, είπε: «Είχαμε διάθεση, επιθυμία να κυνηγήσουμε στην άμυνα. Για τριάντα λεπτά προσπαθήσαμε. Κάποια από τα νέα παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής έχουν πιο βαριά πόδια από την προετοιμασία, είναι λογικό αυτό. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη, κυρίως τα γκαρντ μας. Αυτό είναι που το κρατάμε και θα θελήσουμε να το διορθώσουμε

Ο Νίκος Παππάς τόνισε με τη σειρά του: «Κάθε πρεμιέρα είναι ιδιαίτερη. Μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας ήμασταν νωθροί. Στη συνέχεια βελτιώσαμε την απόδοσή μας, πήραμε τη διαφορά και την κρατήσαμε. Επηρέασε κι η απουσία του Μάικ Τζέιμς. Δεν μπορούμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι από έναν τραυματισμό, ενός τόσο βασικού παίκτη».

Best of internet