Σάιμπερτ: «Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είμαστε ομάδα πολεμιστών»

Σάιμπερτ: «Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είμαστε ομάδα πολεμιστών»

Αλέξανδρος Καραλής
Σάιμπερτ: «Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είμαστε ομάδα πολεμιστών»

bet365

Το πρώτο τζάμπολ του ΠΑΟΚ στην νέα αγωνιστική περίοδο για την Basket League πλησιάζει, με τον Τζόρνταν Σάιμπερτ να καταθέτει τις σκέψεις του για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά», με μήνυμά του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μίλησε για την αρχή του πρωταθλήματος, για το πώς βιώνει ο ίδιος τη ζωή στην Ελλάδα, αλλά και για τη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σάιμπερτ:

«Γεια σας,

Χαίρομαι που επικοινωνώ για πρώτη φορά μαζί σας και για αρχή νομίζω ότι πρέπει να συστηθώ. Είμαι ο Τζόρνταν Σάιμπερτ, Αμερικανός καλαθοσφαιριστής, παίζω στη θέση του σούτινγκ γκαρντ και αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι η πρώτη χρονιά που παίζω μπάσκετ στην Ευρώπη, αλλά είναι και η πρώτη μου χρονιά που έρχομαι στην Ευρώπη.

Ερχόμενος εδώ, ειλικρινά δεν ήξερα τι να περιμένω. Λατρεύω τη Θεσσαλονίκη, είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω επισκεφθεί στη ζωή μου. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί και κατανοούν την αγγλική γλώσσα κι αυτό είναι κάτι που με βοηθά πολύ. Ακόμη κι αν πρέπει να μάθω να διαβάζω τις οδηγίες, γιατί θέλω να μαγειρέψω το φαγητό που έχω, αλλά σίγουρα χρειάζομαι μετάφραση για τη σωστή κατεύθυνση. (Αστειεύομαι, αλλά έτσι είναι η κατάσταση…)

Αγαπώ την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με παράδοση που δημιουργεί απαιτήσεις και αισθάνομαι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο και είδα όλες αυτές τις φωτογραφίες από τους τίτλους της ομάδας, ήξερα ότι αυτό είναι ένα ιδιαίτερο μέρος. Μετά είδα ένα βίντεο στο youtube και διαπίστωσα πόσο θερμοί είναι οι φίλαθλοι για αυτή την ομάδα και ήξερα ότι πήρα την σωστή απόφαση.

Αυτή η ομάδα έγινε για πολεμιστές και αυτό είναι που θέλουμε να δείχνουμε κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο γήπεδο.

Έχουμε το πρώτο μας παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα αυτό το Σάββατο και είμαστε έτοιμοι. Προπονηθήκαμε σκληρά για αυτή την στιγμή, αν και δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας. Ξέρω ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για το πρώτο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να προσπαθήσουμε σκληρά και να πάρουμε τη νίκη.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα