Καλαμπάκος: «Κρατάμε την καλή πορεία στο Κύπελλο»

Καλαμπάκος: «Κρατάμε την καλή πορεία στο Κύπελλο»

Καλαμπάκος: «Κρατάμε την καλή πορεία στο Κύπελλο»

bet365

Ο Ντίνος Καλαμπάκος έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία του Κοροίβου στο Κύπελλο και όπως ανέφερε: «Όλα τα ωραία τελειώνουν».

Ο προπονητής του Κοροίβου ανέφερε: «Όλα τα ωραία τελειώνουν. Για τον Κόροιβο παρατράβηξε το πράγμα, αλλά παρόλα αυτά κάναμε καλή πορεία στο Κύπελλο. Είναι διαβολοβδομάδα για μας, τώρα παίζουμε με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανασυνταχθούμε. Να δούμε αν θα μπορέσουν να γυρίσουν σύντομα οι τραυματίες μας για να αρχίσουμε το ταξίδι στην Α1. Για το ματς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αντέξαμε για ένα χρονικό διάστημα, αλλά όταν τα παιδιά της ΑΕΚ σοβαρεύτηκαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μας ισοπέδωσαν. Ήταν ένα καλό μάθημα. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για το στόχο μας, που είναι η σωτηρία».

O Γιάννης Χατζηνικόλας από την πλευρά των παικτών: «Δεν χωράνε πολλά σχόλια. Προσπαθήσαμε, αλλά η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σε όλο το ματς. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς και αργήσαμε να αρχίσουμε προετοιμασία. Είναι επιτυχία που φτάσαμε για πρώτη φορά στους 8 του Κυπέλλου. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα