Ζντοβτς: «Δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε»

Ζντοβτς: «Δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε»

Ζντοβτς: «Δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε»

bet365

Η ΑΕΚ μπορεί να σταμάτησε στο +41 απέναντι στον Κόροιβο, ωστόσο ο Γιούρι Ζντοβτς έμεινε απογοητευμένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι.

Ο Σλοβένος τεχνικός ανέφερε: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Κόροιβο και στον κόουτς. Δεν κέρδισε τυχαία τις δύο ομάδες και έφτασε εδώ. Εμείς δεν παίξαμε στο επίπεδο που θα θέλαμε στην αρχή. Ήμασταν μακριά από τους κανόνες του παιχνιδιού μας. Παρουσιαστήκαμε αρνητικοί για ένα μεγάλο διάστημα και είμαι αρκετά απογοητευμένος με το διάβασμα που κάναμε στο παιχνίδι και την εκτέλεση των επιθέσεων μας. Η διαφορά του αγώνα δεν είναι ρεαλιστική. Αν είμαστε έξυπνοι δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για αυτή τη διαφορά που είναι πλασματική. Αν παίξουμε έτσι την Κυριακή θα έχουμε πρόβλημα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα. Εύχομαι καλή τύχη στους αντιπάλους μας».

Ο Διονύσης Σκουλίδας που ήταν από τους κορυφαίους της νίκης με 11 πόντους ανέφερε από την πλευρά του: «Μπήκαμε αρκετά καλά στο ματς, αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε καλύτερη ομαδική δουλειά στο γήπεδο και αυτό δείχνει και το αποτέλεσμα. Ήμασταν όλοι σε καλή μέρα. Η ομαδική δουλειά ήταν το κλειδί, κανείς δεν είναι πάνω από όλους και αυτό θα μας φτάσει ψηλά. Η νίκη μετρά μόνο για σήμερα και από αύριο βλέπουμε τον επόμενο στόχο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα