Η λατρεία που θα γίνει... συνήθεια (pics)

Gazzetta team
Η λατρεία που θα γίνει... συνήθεια (pics)

bet365

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου, η Μαρίνα Γλυφάδας φιλοξένησε το πρώτο «Glyfada 3on3 international tournament» και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού (αλλά και ευρωπαϊκού) μπάσκετ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Γλυφάδας και του ΕΟΤ και χάρισαν χαμόγελα σε όλους όσους τους παρακολούθησαν δια ζώσης.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, βρέθηκαν ανάμεσα στις δύο μπάσκετ 188 τρόπαια-τίτλοι και άλλα 15 μετάλλια, τα οποία αποτυπώθηκαν στα πρόσωπα των Δημήτρης Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά, Αντώνη Φώτση, Μιχάλη Κακιούζη, Λάζαρου Παπαδόπουλου, Γιώργου Πρίντεζη, Κώστα Τσαρτσαρή, Δήμου Ντικούδς, Νικ Καλάθη, Κώστα Παπανικολάου, Νίκου Χατζή, Δημήτρη Παπανικολάου, Παναγιώτη Γιαννάκη και Παναγιώτη Φασούλα

Και δεν ήταν μόνο η παρουσία των μεγάλων προσωπικοτήτων που έκαναν το τουρνουά να ξεχωρίζει. Σίγουρα δεν πρόκειται να ξεχαστεί η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από τον (άλλοτε πια) «αιώνιο» αντίπαλο Βασίλη Σπανούλη, όπως επίσης και η συμμετοχή τους στον αγώνα Baskin (σ.σ. μπάσκετ που συνδυάζει τη συμμετοχή ατόμων με ειδικές ικανότητες και μη).

«Αυτό που συνέβη ήταν μοναδικό. Ήταν κάτι μαγικό. Η χαρά των παιδιών μας έκανε να ξεχάσουμε όλη την κούραση, σωματική και πνευματική, από έναν εξαντλητικό μήνα και να κάνουμε ήδη σκέψεις για το 2017. Ίσως να αλλάξουμε χρονική περίοδο και να έχουμε καλεσμένους κι από το ΝΒΑ» έλεγε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, δίνοντας μια υπόσχεση ενόψει του... 2ου «Glyfada 3οn3 international tournament»

 

Τελευταία Νέα