Μετράει απώλειες ο Τζινόμπιλι!

Μετράει απώλειες ο Τζινόμπιλι!

Αλέξανδρος Καραλής
Μετράει απώλειες ο Τζινόμπιλι!

bet365

Ο Μανού Τζινόμπιλι μίλησε για τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα των Σπερς το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας λόγο για μια «περίεργη κατάσταση», που δεν θα υπάρχουν οι Ντάνκαν, Ντιαό και Μπόουνερ.

Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της πατρίδας του, ο Αργεντινός «άσος» της ομάδας του Σαν Αντόνιο μίλησε για τις τρεις αυτές αποχωρήσεις από την ομάδα, στη διάρκεια του καλοκαιριού, λέγοντας ότι θα του λείψουν οι, για πολλά χρόνια συμπαίκτες, του.

«Για μένα αυτή η έναρξη της σεζόν στο Σαν Αντόνιο είναι ξεχωριστή γιατί είναι παράξενο να έρθω εδώ και να μην είναι τριγύρω ο Τιμ (σσ. Ντάνκαν). Νιώθω ότι θα μας λείψει περισσότερο στη διάρκεια της σεζόν, βέβαια. Τώρα όλα είναι καινούρια και επικεντρωνόμαστε στο να παίξουμε καλά. Παρ' όλα αυτά, το να μπω στα αποδυτήρια και να δω κάποιον άλλον στη θέση του είναι αναμφίβολα περίεργο. Περάσαμε 15 χρόνια μαζί και η παρουσία του έφερε πολλά διαφορετικά πράγματα», σχολίασε αρχικά για τον Ντάνκαν ο Τζινόμπιλι, για να προσθέσει μετά:

«Είναι επίσης παράξενο που δεν θα έχουμε και τον Μπορίς (σσ. Ντιαό) με τον Ματ (σσ. Μπόουνερ), που ήταν κομβικοί επίσης. Είναι μεγάλες απουσίες. Αυτοί οι δύο παίκτες με έκαναν να νιώθω βολικά κάθε μέρα και όλα ήταν απολαυστικά. Θα μπορούσα να μιλάω μαζί τους για πολλά πράγματα εκτός του μπάσκετ. Θα μου λείψουν πολύ σε προσωπικό επίπεδο», κατέληξε ο 39χρονος γκαρντ.

 

NBA Τελευταία Νέα