Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

Γιώργος Κούβαρης
Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε περισσότερο στα λάθη που έκανε η ομάδα του και υπογράμμισε ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ματς είπε ότι «ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πληρέστατη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκος. Και αυτό το λέω από κάθε άποψη αφού διαθέτει σε κάθε θέση από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη».

Και συνέχισε: «Έπρεπε να ήμασταν πολύ συγκεκριμένοι ώστε να μην κάναμε λάθη και να δίναμε στους αντιπάλους το δικαίωμα να ανοίξουν το παιχνίδι γιατί θα είχαμε προβλήματα. Για μεγάλο χρονικό διάστημα τα καταφεραμε, αλλά από τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και μετά κάναμε λάθη που στοίχισαν στην ομάδα. Και ήταν πολύ δύσκολο να καλύψουμε τη διαφορά».

Επίσης στάθηκε στα λάθη της ομάδας του λέγοντας ότι «για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκος πρέπει να εκμηδενίζεις τα λάθη σου. Φυσικά συνετέλεσε και η άμυνα των αντιπάλων μας, αλλά σε ορισμένα σημεία κάναμε παιδαριώδη λάθη. Δίναμε τη μπάλα στον αντίπαλο και την πετάγαμε εκτός. Τέλος πάντων... Υπομονή και πολύ δουλειά χρειάζεται η ομάδα».

Από τη πλευρά του, ο Ζάνις Πέινερς δήλωσε: «Το τελικό σκορ δεν μας αξίζει. Παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές και το -19 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν κοντά στο παιχνίδι, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη. Είμαστε νέα ομάδα, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίοας, ενώ δεν έχουμε παίξει πολύ μαζί. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που έχουμε κενά διαστήματα, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα