Σερέλης: «Δυσκολότερη χρονιά από πέρσι»

Ο ΚΟΟΥΤΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Σερέλης: «Δυσκολότερη χρονιά από πέρσι»

Σερέλης: «Δυσκολότερη χρονιά από πέρσι»

Το Λαύριο ανανέωσε την παρουσία του στην Basket League και ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, εξήγησε πως περιμένει δυσκολότερη σεζόν, από κάθε άποψη.

Το Λαύριο εξασφάλισε την ύστατη ώρα τη συμμετοχή του στην περσινή Basket League όμως κατάφερε να σώσει τη χρονιά κι, εν συνεχεία, να ανανεώσει την παρουσία του στην κατηγορία των μεγάλων. 

Ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Σερέλης, μίλησε στο esake.gr για την εφετινή σεζόν, ζητώντας σκληρή δουλειά και την στήριξη του κόσμου του Λαυρίου

«Η φετινή σεζόν είναι για το Λαύριο DHI σαφώς δυσκολότερη από την περσινή. Από κάθε άποψη. Στόχος μας λοιπόν είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο νωρίτερα γίνεται και ταυτόχρονα να δείξουμε πως αξίζουμε  ως ομάδα να βρισκόμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους και φυσικά η στήριξη του κόσμου μας, που πιστεύω ότι και φέτος θα δώσει δυναμικά το «παρών». Εύχομαι να δούμε καλό μπάσκετ από όλες τις ομάδες και φυσικά η βία να είναι μονίμως απούσα από τα γήπεδα!» 

Εκ μέρους των παικτών, ο αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος, επισήμανε: «Το Λαύριο DHI πρέπει να έχει και έχει ως μοναδικό στόχο φέτος την παραμονή του στην κατηγορία. Όταν τον πετύχουμε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για κάτι άλλο. Μέχρι τότε όμως απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί. Θέλω να ζητήσω από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας! Για το πρωτάθλημα, εύχομαι να δούμε ωραίους αγώνες αλλά πάνω απ’όλα γήπεδα φιλόξενα ακόμη και προς τον αντίπαλο».  

Best of internet