«Στόχος του Περιστερίου η άνοδος»

Gazzetta team
«Στόχος του Περιστερίου η άνοδος»

bet365

To Περιστέρι μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και ο Άλκης Παππάς μίλησε για τους στόχους της ομάδας.

Η ομάδα της... Δυτικής όχθης θ' αντιμετωπίσει στο κλειστό της Γούβας τον Πανελευσινιακό (2/10, 17:00) στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και ο Άλκης Παππάς μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Έχουμε ξεκινήσει από νωρίς την προετοιμασία. Ήδη βρισκόμαστε στην έκτη εβδομάδα που είμαστε μαζί. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλο αυτόν τον καιρό και είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Θα είναι μία αρκετά δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που αναμένεται να είναι δυνατή στην κατηγορία. Εμείς αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι, όπως και κάθε άλλο, σαν ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας τις αδυναμίες και τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου. Η ομάδα μας θέλει να ανέβει κατηγορία μέσα από μια διαδικασία ενός πρωταθλήματος 30 αγωνιστικών, θέλοντας το Μάιο να είμαστε επιτυχημένοι. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να ανταποκριθούμε ξεχωριστά στις απαιτήσεις κάθε παιχνιδιού και να διαχειριστούμε το «πρέπει» που υπάρχει».

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στη Vistabet!

Για το πλεονέκτημα του φετινού ΓΣΠ: «Θεωρώ ότι το βάθος που έχουμε σαν ομάδα, το γεγονός πως διαθέτουμε 12 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν μέσα στο παρκέ και να προσφέρουν και – μάλιστα – σε υψηλό επίπεδο είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα.

Αυτή την πληρότητα αν την συνδυάσουμε με διάρκεια τότε θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, που, να μην κρυβόμαστε, είναι η άνοδος. Φυσικά όλη αυτή η πίεση, που λογικά υπάρχει, το «πρέπει» σε κάθε ματς, είναι κάτι που καλούμαστε να διαχειριστούμε και μπορούμε να το κάνουμε, καθώς η ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους και συνάμα ταλαντούχους παίκτες, που έχουν βιώσει με επιτυχία ανάλογες καταστάσεις».

Για την επιστροφή του στο Περιστέρι: «Μετά από δυο χρόνια γυρίζω πίσω σε μια ομάδα που όλοι ξέρουμε ποια είναι. Τότε είχε μια δύσκολη περίοδο και είχαμε καταφέρει να σωθούμε στις τελευταίες αγωνιστικές, παραμένοντας στην Β΄ Εθνική. Ωστόσο η οργάνωση που υπήρχε, τόσο αγωνιστικά όσο και εκτός παρκέ δεν ταίριαζε σε αυτή την κατηγορία, αλλά ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο. Έτσι, όταν μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας είδα ότι υπήρχε διάθεση να στηθεί μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια με στόχο να επαναφέρει το Περιστέρι στις κατηγορίες, που αξίζει, γιατί, κακά τα ψέματα, δεν είναι για την Β΄ Εθνική. Ήξερα ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς κι είναι μια ομάδα με προοπτική».

 

Τελευταία Νέα