Πελεκάνος: «Αν παίξουμε άμυνα, θα έχουμε τύχη απέναντι στην Κύμη»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Πελεκάνος: «Αν παίξουμε άμυνα, θα έχουμε τύχη απέναντι στην Κύμη»

Πελεκάνος: «Αν παίξουμε άμυνα, θα έχουμε τύχη απέναντι στην Κύμη»

Ο Πανιώνιος υποδέχεται την Κύμη με στόχο τον προημιτελικό του Κυπέλλου και ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Έλληνας φόργουορντ του Πανιωνίου αναφέρθηκε στη δύσκολη αναμέτρηση με την Κύμη για το Κύπελλο, ωστόσο τόνισε πως με τα απαραίτητα στοιχεία οι «κυανέρυθροι» έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν τη νίκη.

Ο Μιχάλης Πελεκάνος τόνισε πως, «Κάναμε τρεις νίκες ως τώρα στο κύπελλο, είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης σαν ομάδα, υπάρχει πολύ καλή χημεία και καλό κλίμα. Αυτό είναι βασικό στοιχείο σε μια ομάδα. Δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα το δικαιώνουν αυτό. Το τεχνικό επιτελείο κάνει καλή δουλειά και αυτό έχει επίδραση στο παιχνίδι μας».

Όσο για την αναμέτρηση του κυπέλλου με την Κύμη, σχολίασε... «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σαράντα λεπτά και να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Να παίξουμε την δυνατή άμυνα που είναι και το στοιχείο της ομάδας και εάν τα κάνουμε αυτά πιστεύω ότι θα έχουμε τύχη στο παιχνίδι”. Ο Μιχάλης Πελεκάνος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου λέγοντας πως “περιμένουμε την στήριξη του κόσμου, τον θέλουμε δίπλα μας όλη την χρονιά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».

Best of internet