Το LAPD επιβεβαίωσε ότι ερευνά τον Ρόουζ!

Το LAPD επιβεβαίωσε ότι ερευνά τον Ρόουζ!

Αλέξανδρος Καραλής
Το LAPD επιβεβαίωσε ότι ερευνά τον Ρόουζ!

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση κατά μιας κοπέλας το 2013 και οι αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες επιβεβαίωσαν ότι ερευνούν τον γκαρντ των Νικς για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ο σταρ της ομάδας της Νέας Υόρκης έχει μπλεξίματα με το νόμο και από ότι φαίνεται αυτά είναι σοβαρά, αφού οι αστυνομικές αρχές τον έχουν βάλει στο στόχαστρο και τον ερευνούν για υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Το LAPD επιβεβαίωσε πως έχει ανοίξει έρευνα για έγκλημα, ύστερα από καταγγελία του θύματος, που κατατέθηκε εναντίον του Ρόουζ στο δικηγόρο υπεράσπισης. Η Τζέιν Ντο έχει καταθέσει μήνυση κατά του Ρόουζ για σεξουαλική επίθεση, αξιώνοντας μάλιστα αποζημίωση ύψους $21.500.000!

Όπως ισχυρίζεται το θύμα, το 2013, ο Ρόουζ μαζί με 2 φίλους του εισέβαλαν στο διαμέρισμά της παράνομα και τη βίασαν ενώ ήταν μεθυσμένη.

Ο Ρόουζ από τη μεριά του αρνείται ότι τη βίασε και είπε ότι συναίνεσε και η ίδια στην ερωτική πράξη, αφού οι δυο τους διατηρούσαν 2ετή σχέση. Η δίκη θα ξεκινήσει, με βάση το πρόγραμμα, στις 4 Οκτωβρίου και μένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.

 

NBA Τελευταία Νέα