All Star Game και... ριμπάουντ στο μυαλό του Ντράμοντ!

All Star Game και... ριμπάουντ στο μυαλό του Ντράμοντ!

Αλέξανδρος Καραλής
All Star Game και... ριμπάουντ στο μυαλό του Ντράμοντ!

bet365

Ο Αντρέ Ντράμοντ μίλησε για τη νέα σεζόν των Πίστονς, για την οποία είναι ενθουσιασμένος, για τους συμπαίκτες του, αλλά και για τους δυο στόχους που έχει στο μυαλό του σε προσωπικό επίπεδο.

Ο σέντερ της ομάδας του Ντιτρόιτ ανέφερε πως μεγάλος του στόχος είναι να βγει πρώτος ριμπάουντερ, όπως και πέρυσι, ενώ θέλει να ξαναβρεθεί στο All Star game μαζί με κάποιον συμπαίκτη του και τόνισε πως ανυπομονεί για τη καινούρια... νεανική σεζόν των Πίστονς.

«Θα πάρω πάλι το... στέμμα του κορυφαίου ριμπάουντερ φέτος. Θα το κυνηγήσω αυτό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Θα προσπαθήσω να ξαναβρεθώ στο All Star Game και να πάρω μαζί μου και κάποιον συμπαίκτη μου από το Ντιτρόιτ. Θέλω να μένω περισσότερο στο παρκέ και να σουτάρω περισσότερο. Πραγματικά, πιέζω τους συμπαίκτες μου να γίνουν καλύτεροι. Είμαι ενθουσιασμένος για όλους μας. Είναι μια τεράστια χρονιά για όλους», σημείωσε αρχικά ο Ντράμοντ, για να προσθέσει για το ρόστερ:

«Νομίζω ότι εδώ είμαστε, πιστεύω ότι έχουμε έναν εξαιρετικό πυρήνα. Η αρχική μας 5άδα είναι πιθανώς μια από τις πιο νεανικές στο πρωτάθλημα. Και ο πάγκος μας είναι πολύ νέος, επίσης. Η ομάδα των παιδιών που είμαστε εδώ είναι εξαιρετική.»

 

NBA Τελευταία Νέα