Καρύδας: «Στόχος του Πανιωνίου το Πρωτάθλημα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καρύδας: «Στόχος του Πανιωνίου το Πρωτάθλημα»

bet365

O Πανιώνιος πέρασε και το εμπόδιο του Αίολου Αστακού στο Κύπελλο Ελλάδος και ο Σάκης Καρύδας μίλησε για την πρόκριση και τη συνέχεια.

Ο Σάκης Καρύδας μίλησε στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου στο facebook για το 3/3 στο Κύπελλο: «Κάναμε το τρία στα τρία στο κύπελλο. Παίζαμε με μια καλή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Εμείς δείξαμε καλά στοιχεία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά μέσα από τα παιχνίδια του κυπέλλου βελτιώνεται η «χημεία».

Από το πρώτο λεπτό που μπήκαμε στο παιχνίδι με τον Αίολο Αστακού δείξαμε πραγματικά ότι θέλαμε να κερδίσουμε, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας και αυτό φάνηκε γιατί διατηρήσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο. Πήραμε μια διαφορά και την συντηρήσαμε με σοβαρότητα».

Στην επόμενη φάση θ' αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Κύμη-Ρέθυμνο (1/10): «Δεν έχουμε καμία προτίμηση. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι κυπέλλου που θα μας βοηθήσει για την συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως κάνουμε σε όλα τα ματς και αν έρθει θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Αυτό θα είναι και το πρώτο επίσημο ματς μπροστά στο κοινό τους: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα μας. Όπως όλα τα χρόνια ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα και αυτό περιμένουμε και τώρα. Οι φίλαθλοι μας είναι η δύναμη μας και με την συμπαράσταση τους θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στη νίκη».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα