Εξηγήσεις του Τεόντοσιτς για το «ντόπινγκ»

Εξηγήσεις του Τεόντοσιτς για το «ντόπινγκ»

Αλέξανδρος Καραλής
Εξηγήσεις του Τεόντοσιτς για το «ντόπινγκ»

bet365

Το όνομα του Μίλος Τεόντοσιτς είδε το φως της δημοσιότητας, ως μέρος της λίστας των αθλητών που είχαν λάβει απαγορευμένες ουσίες, με τον ίδιο να απαντάει σχετικά με την εμπλοκή του αυτή.

Η επίθεση των χάκερς, που δημοσιοποίησε λίστα αθλητών που είχαν λάβει απαγορευμένες ουσίες, «χτύπησε» και τον Μίλος Τεόντοσιτς που είδε το όνομά του να περιέχεται στη συγκεκριμένη λίστα για τη χρήση της ουσίας, δεξαμεθαζόνη.

Ο Σέρβος σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας απάντησε σχετικά με την υπόθεση: «Τον Ιανουάριο αυτού του χρόνου είχα έναν τραυματισμό στον λαιμό και συγκεκριμένα στον αυχένα. Όλοι γνωρίζουν γι αυτόν τον τραυματισμό γιατί εξαιτίας του αναγκάστηκα να φορέσω προστατευτικό κολάρο. Ήταν ένας δύσκολος τραυματισμός και εκείνη την περίοδο ο γιατρός της ομάδας μου χορήγησε ένα φάρμακο που περιείχε την ουσία δεξαμεθαζόνη, ώστε να αντεπεξέλθω στον πόνο. Φυσικά κι είχε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημερώνοντας σχετικά την WADA και παίρνοντας την απαραίτητη έγκριση. Και όλοι του είπαν, “εντάξει” χορήγησε του αυτό το φάρμακο γιατί είναι τραυματίας. Αυτό είναι και τίποτα άλλο. Για να είμαι ειλικρινής… δεν χρειάζομαι την βοήθεια ουσιών για τις ασίστ μου. Έτσι είμαι γεννημένος…»

Πράγματι, όπως φαίνεται και από το επίσημο έγγραφο, ο Τεόντοσιτς είχε ζητήσει και είχε πάρει άδεια από την WADA για τη χρήση της συγκεκριμένης ουσίας για φαρμακευτικούς λόγους.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα