Κερ: «Οι παίκτες θέλουν το δαχτυλίδι, δεν νομίζω ότι θυσιάζουν κάτι»

Κερ: «Οι παίκτες θέλουν το δαχτυλίδι, δεν νομίζω ότι θυσιάζουν κάτι»

Αλέξανδρος Καραλής
Κερ: «Οι παίκτες θέλουν το δαχτυλίδι, δεν νομίζω ότι θυσιάζουν κάτι»

bet365

Ο Στιβ Κερ έκανε δηλώσεις, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του προπονητικού camp των Ουόριορς, σχετικά με το πώς θα ενσωματώσει τον Ντουράντ αλλά και το τι θα πρέπει να βελτιώσει ο Κάρι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αμερικανός τεχνικός τόνισε πως δεν θα έχει πρόβλημα να ενσωματώσει τόσους πολλούς σταρς στα συστήματα της ομάδας, ενώ σχολίασε ακόμη ότι ο Στεφ Κάρι θα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τις σκληρές άμυνες απέναντί του.

Αναφορικά με τον Κέβιν Ντουράντ, ο Κερ δήλωσε: «Γι' αυτό είμαι ο προπονητής, αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος, πραγματικά! Γι'α αυτό το λόγο έχεις το προπονητικό staff για να μιλάει με τους αθλητές. Το έχω ξανακάνει με τον Άντρε (Ιγκουοντάλα) αυτό πριν δυο καλοκαίρια. Μισώ τη λέξη θυσία, όταν λένε ότι πρέπει να θυσιάσουν κάτι οι παίκτες μου για να χωρέσουν όλοι. Ο Μπος και ο Ουέιντ θυσίασαν τίποτα όταν έπαιζαν με το ΛεΜπρόν; Κέρδισαν δυο δαχτυλίδια. Είναι αυτό θυσία; Στοιχηματίζω ότι αν τους ρωτήσετε, θα σας πουν ότι προτιμούν που έχουν τα δαχτυλίδια από το να σκόραραν ή να σούταραν περισσότερο. Αυτή είναι όλη η ουσία», ήταν τα λόγια του Αμερικανού, που αναφέρθηκε και στον Κάρι, λέγοντας:

«Οι αντίπαλες ομάδες τον αντιμετώπιζαν, χρησιμοποιώντας πολύ τα κορμιά τους. Είναι έξυπνο, αυτό θα έκανα και εγώ στη θέση τοους. Νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε μερικά πράγματα να τον βοηθήσουμε πάνω σ' αυτό το θέμα. Αλλά και ο ίδιος το περιμένει ότι οι ομάδες θα τον αντιμετωπίσουν κατά αυτόν τον τρόπο. Είναι ο δις MVP και όλο το πρωτάθλημα σχεδιάζει τρόπους να τον αντιμετωπίσει. Θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιδράσει και εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε σ μ' αυτό.»

 

NBA Τελευταία Νέα