Ολυμπιακός ακόμη και στο δρόμο! (pics)

ΝΕΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ «ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ» ΕΙΔΩΝ

Ολυμπιακός ακόμη και στο δρόμο! (pics)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καινοτομεί, καθώς εγκαινιάζει το πρώτο κινητό κατάστημα επίσημων ειδών της μπασκετικής ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Ολυμπιακός ακόμη και στο δρόμο! (pics)

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση από τους «ερυθρόλευκους», που με αυτόν τον τρόπο θέλουν να φέρουν τα προϊόντα της ομάδας πιο κοντά στους φιλάθλους τους. Το κινητό κατάστημα θα ταξιδεύει παντού όπου πηγαίνει η ομάδα και η πρώτη του εμφάνιση θα γίνει στην Κρήτη στο προσεχές «1st International Crete Basketball Tournament» (23-25/09).

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων: 

«Ήρθε και θα κάνει την διαφορά! Μια νέα, πρωτοποριακή και παγκόσμια καινοτομία του Ολυμπιακού και του προγράμματος Merchandising της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έρχεται να κάνει την διαφορά και να ταράξει τα Ελληνικά δεδομένα του Αθλητισμού.

Πλέον τα Επίσημα Προϊόντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι διαθέσιμα παντού και θα μπορεί κάθε φίλος της ομάδας σε οποιδήποτε σημείο της χώρας, να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Και πως θα γίνει αυτό; Με το ολοκαίνουργιο Official Olympiacos BC ROAD Store, ένα μοναδικό αυτοκινούμενο κατάστημα το οποίο κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τον Ολυμπιακό και θα ταξιδεύει παντού με την ομάδα.

Το Official Olympiacos BC ROAD Store θα κάνει το ντεμπούτο του στην Κρήτη κατά την διάρκεια του 1st International Crete Basketball Tournament και τους αγώνες της ομάδας στο Ηράκλειο και θα παρουσίασει όλα τα επίσημα προϊόντα του Ολυμπιακού, φανέλες των παικτών, polo, σχολικά ήδη, είδη μπεμπέ και δεκάδες άλλα προϊόντα με το σήμα και τα χρώματα του Θρύλου! Το κατάστημα το οποίο αποτελεί τελευταία λέξη της τεχνολογίας έχει εξοπλιστεί με όλα τα απαραίτητα συστήματα και τεχνικά χαρακτηριστικά για να ταξιδεύει, να προσαρμόζεται άμεσα και να κάνει διάθεσιμα σε όλους τα αγαπημένα προϊόντα του Ολυμπιακου.

Παράλληλα μια σειρά απο events με εμφανίσεις των παικτών, διαγωνισμούς και ειδικές εκδηλώσεις θα χρωματίσουν την λειτουργία του και θα δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες γιορτής και διασκέδασης για τους φίλους του Ολυμπιακού!»

Best of internet