Μπαρνς: «Θα είμαι ο εαυτός μου είτε παίζω μπάσκετ είτε πουλάω ναρκωτικά!»

Μπαρνς: «Θα είμαι ο εαυτός μου είτε παίζω μπάσκετ είτε πουλάω ναρκωτικά!»

Αλέξανδρος Καραλής
Μπαρνς: «Θα είμαι ο εαυτός μου είτε παίζω μπάσκετ είτε πουλάω ναρκωτικά!»

bet365

Ο Ματ Μπαρνς κάθε φορά που μιλάει σε κάποιο μέσο είναι απολαυστικός, αφού η αφοπλιστική του ειλικρίνεια στα λεγόμενά του δεν αφήνει δημοσιογράφους και αναγνώστες παραπονεμένους.

Αυτή τη φορά, ο ιδιόρυθμος φόργουορντ των Κινγκς πλέον, μίλησε στο αμερικανικό μέσο The vertical για τη συμμετοχή του σε εκπομπή ριάλιτι, την πρώην γυναίκα του, τον Τσικς, αλλά και για τον εαυτό του, με τα όσα λέει να είναι άκρως ενδιαφέροντα, όπως πάντα!

«Ξέρω ότι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα ποτέ ήταν που συμμετείχα στο ριάλιτι σόου "Basketball Wives". Μετά να χωρίσω δημοσίως με τη μπασκετμπολίστρια γυναίκα μου, και μετά το ό,τι συνέβει το περασμένο καλοκαίρι, που την είδα να βγαίνει με συμπαίκτη μου. Όλο αυτό ήταν ένα λάθος.», σημείωσε αρχικά ο Μπαρνς, που είδε την πρώην σύζυγό του να βγαίνει με τον Ντέρεκ Φίσερ.

Για την προσωπικότητά του, ο Μπαρνς σχολίασε: «Θα είμαι πάντα ο εαυτός μου. Είτε είμαι στο NBA, είτε είμαι αστυνομικός, γιατρός, έμπορος ναρκωτικών... θα είμαι εγώ! Οπότε, όταν κάτι συμβαίνει, θα βγω μπροστά και αν πραγματικά κάτι με ενοχλεί, θα αντιδράσω! Μπορεί να ξεφύγω κάποιες φορές, όπως το καλοκαίρι, αλλά νομίζω το 90% των ανδρών του κόσμου με νιώθει!»

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Τέλος, στη συνέντευξή του, ο 36χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του στους Σίξερς, Μορίς Τσικς, με τον οποίο είχαν τσακωθεί και διατηρούσαν κάκιστες σχέσεις, λέγοντας: «Ήταν απλά ένας μ@@@κας. Πραγματικά δεν τον συμπαθούσα. Και ακόμη μέχρι και σήμερα, θα τον χαστούκιζα στο πρόσωπο αν έλεγε ποτέ κάτι σε μένα!»

Κλασικός, τυπικός Μπαρνς!

 

NBA Τελευταία Νέα