Διαμαντίδης: «Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ομπράντοβιτς»

Διαμαντίδης: «Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ομπράντοβιτς»

Αλέξανδρος Καραλής
Διαμαντίδης: «Μακάρι να ήταν εδώ και ο Ομπράντοβιτς»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης γνώρισε την ύψιστη τιμή στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο ίδιος δήλωσε ευγνώμων, έχοντας παράλληλα και μια... ανεκπλήρωτη επιθυμία!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε στην κάμερα της nova μετά τη μεγάλη στιγμή που έζησε, ευχόμενος να ήταν κι ο Ζέλικο στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω πως είναι τεράστια τιμή. Εύχομαι κάθε αθλητής να ζήσει κάτι τέτοιο. Έχω εισπράξει τόση αγάπη σε αυτή την ομάδα, αλλά το σημερινό ήταν κάτι μοναδικό. Έχω πει πολλές φορές "ευχαριστώ", αλλά αυτή είναι η πιο σωστή λέξη».

Παράλληλα, έκανε το σχόλιο του και για το φετινό Παναθηναϊκό: «Το ρόστερ είναι πολύ καλό. Ακόμη ψάχνονται, αλλά θεωρώ πως ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει. Όλοι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα. Εγώ σταμάτησα, αλλά ο Παναθηναϊκός συνεχίζει. Στις ομάδες, δεν πρέπει να υπάρχουν πρόσωπα», ενώ τέλος αναφέρθηκε στους ανθρώπους που τους σημάδεψαν, ευχόμενος να είναι παρών και ο Ομπράντοβιτς στη μεγάλη αυτή γιορτή.

«Για τους αδερφούς Γιαννακόπουλους και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, νιώθω κάτι μοναδικό. Μακάρι να ήταν εδώ και εκείνος. Ξέρω πως έχει υποχρεώσεις, όμως. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος (σσ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος) που συνεχίζει στο τιμόνι της ΚΑΕ και βάζει τα λεφτά του για την αγάπη του για την ομάδα και το μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα