Τουρνουά «3 on 3» με άρωμα Διαμαντίδη, Σπανούλη κι άλλων αστεριών! (pic)

Glyfada 3 on 3 International Tournament - 1-2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τουρνουά «3 on 3» με άρωμα Διαμαντίδη, Σπανούλη κι άλλων αστεριών! (pic)

Τουρνουά «3 on 3» με άρωμα Διαμαντίδη, Σπανούλη κι άλλων αστεριών! (pic)

Τι θα λέγατε να παίξετε «3 on 3» υπό το βλέμμα των Διαμαντίδη, Σπανούλη, Παπαλουκά, Τσαρτσαρή κι άλλων αστεριών; Στη Γλυφάδα διοργανώνεται το απόλυτο τουρνουά μπροστά στην παραλία της πόλης (1-2/10)!

Mπάσκετ, θάλασσα και οι μεγαλύτεροι μπασκετμπολίστες του ελληνικού μπάσκετ. Πόσο πιο τέλεια;  Ο Δήμος Γλυφάδας σας περιμένει μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά, Δήμο Ντικούδη, Κώστα Τσαρτσαρή κι άλλων μεγάλων ονομάτων για να παίξουν μπάσκετ μαζί σας και να μοιράσουν πολλά αυτόγραφα! Μάλιστα, θα υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ!

Το πρώτο «Glyfada 3 on 3 International Tournament» θα διεξαχθεί στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ) και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ)!

Η συμμετοχή φυσικά στο τουρνουά είναι δωρεάν! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα glyfada3on3.gr μέχρι και την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες, επομένως μην αργήσετε να δηλώσετε συμμετοχή! 

Οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους, ανάλογα με την ηλικία των παικτών. Δικαίωμα να αγωνιστούν έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το ένατο έτος της ηλικίας τους. 

Best of internet