Άιβερσον: «Ήθελα πραγματικά να μοιάσω στον Μάικ!» (vid)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Άιβερσον: «Ήθελα πραγματικά να μοιάσω στον Μάικ!» (vid)

Άιβερσον: «Ήθελα πραγματικά να μοιάσω στον Μάικ!» (vid)

Ο Άλεν Άιβερσον ήταν καλεσμένος σε βραδινό αμερικανικό talk show και μίλησε για την ένταξή του στο Hall Of Fame του NBA, αλλά και για την καριέρα του και τον Μάικλ Τζόρνταν!

Ο Άιβερσον,ειλικρινής όπως πάντα, μίλησε για τη βραδιά ένταξής του στο Hall Of Fame του ΝΒΑ, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την... περίφημη σταυρωτή ντρίμπλα που έκανε στον Μάικλ Τζόρνταν

«Ήταν κάτι το ξεχωριστό να έχεις αυτό το συναίσθημα(σσ. όταν βρέθηκε στο βήμα για να μιλήσει για την ένταξή του στο Hall Of Fame)! Με έκανε να αγαπήσω ακόμη πιο πολύ το Θεό! Θυμάμαι βρισκόμουν στο βήμα και έλεγα από μέσα μου "Θέε μου, μην με αφήσεις να λιποθυμήσω"! Ήμουν πολύ συναισθηματικά φορτισμένος...»,ήταν τα αρχικά λόγια του Άιβερσον,που εν συνεχεία σχολίασε για τη φάση με τον Τζόρνταν:

«Ήταν την πρώτη μου χρονιά στο NBA. Δεν δίνω πολύ σημασία συνήθως, μέχρι να δω την επίδραση που είχε στον κόσμο και το αποτέλεσμα της ενέργειας αυτής. Μόλις μου αποκρίθηκαν διάφοροι άλλοι από όλον τον κόσμο έγινε κάτι ξεχωριστό για μένα. Ξέρεις το έχουν δείξει τόσες φορές στην τηλεόραση κι ακόμη και σήμερα έρχονται μικρά παιδάκια και με συναντούν στο δρόμο, λέγοντάς μου "Εσύ δεν είσαι ο Άλεν Άιβερσον που έκανε τη ντρίμπλα στον Τζόρνταν;". Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου. Αν δεν ήταν αυτός, δεν θα είχα ασχοληθεί με το μπάσκετ, δεν θα είχα ποτέ τον οραματισμό για να ασχοληθώ με το άθλημα. Ξέρεις, ήθελα πραγματικά να γίνω σαν τον Μάικ!», δήλωσε μεταξύ άλλων στην εκπομπή. 

Allen Iverson: I Truly Wanted to Be Like Mike

Best of internet