Η διπλή έκπληξη του Τόμας σε 14χρονο φίλαθλο των Σέλτικς (vid)

Η διπλή έκπληξη του Τόμας σε 14χρονο φίλαθλο των Σέλτικς (vid)

Κώστας Κουκούσης
Η διπλή έκπληξη του Τόμας σε 14χρονο φίλαθλο των Σέλτικς (vid)

bet365

Πριν μερικές μέρες ο Αϊζάια Τόμας έπαιξε μπάσκετ με τον 14χρονο Ρόμπι ΜακΝόλτι και τώρα μέσω μιας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής τον προσκάλεσε να παρακολουθήσει από κοντά έναν αγώνα των Μπόστον Σέλτικς.

Ο 27χρονος γκαρντ είδε τον πιτσιρικά να παίζει μόνος του σε ένα ανοιχτό γήπεδο στην γειτονιά του και τον άφησε με ανοιχτό το στόμα όταν τον πλησίασε και του ζήτησε να παίξουν παρέα. Εφόσον ο Τόμας δημοσίευσε αυτή τη μικρή ιστορία στα social media ο 14χρονος Ρόμπι ΜακΝόλτι βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America» όπου τον περίμενε άλλη μια έκπληξη.

«Ήταν τρελό πραγματικά. Εγώ απλά σούταρα και τον είδα να με κοιτάζει και να έρχεται προς το μέρος μου. Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι γιατί λατρεύω τους Σέλτικς. Έμεινα άφωνος. Απλά έσκαγα τη μπάλα με το στόμα ανοιχτό. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Με ρώτησε εάν μπορούσε να παίξει μαζί μου και μιλήσαμε για την ομάδα», είπε ο μικρός προτού πάθει και δεύτερο, αφού οι συντελεστές της εκπομπής του πρόβαλαν ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα από τον Αϊζάια Τόμας.

«Τι γίνεται Ρόμπι. Είμαι ο Αϊζάια Τόμας. Σε ευχαριστώ που με άφησες να παίξω μαζί σου τις προάλλες. Συνέχισε να δουλεύεις το σουτ σου. Μιλήσαμε πολύ για τη νέα σεζόν και θα ήθελα να σε καλέσω σε ένα από τα παιχνίδια των Σέλτικς ως προσωπικό μου προσκεκλημένο. Θα τα πούμε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Τόμας με τον μικρό Ρόμπι να αντιδρά γεμάτος ενθουσιασμό και να λέει: «Αποκλείεται! Το λες αλήθεια;».

 

NBA Τελευταία Νέα