Έρχονται οι πρώτες «ημέρες καριέρας» στο NCAA

Κώστας Κουκούσης
Έρχονται οι πρώτες «ημέρες καριέρας» στο NCAA

bet365

Το Ντιουκ θα προχωρήσει σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του κολεγιακού πρωταθλήματος και τον επόμενο μήνα θα διοργανώσει δύο «ημέρες καριέρας» για τους προπονητές και τους σκάουτερ των ομάδων του ΝΒΑ.

Συνήθως οι άνθρωποι των ομάδων του ΝΒΑ παρακολουθούν τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν για το draft πηγαίνοντας στις προπονήσεις των κολεγίων τους κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως το Ντιουκ φέτος θα τους δεχτεί όλους μαζί στις 19 και τις 25 Οκτωβρίου διοργανώνοντας τις πρώτες «ημέρες καριέρας» στην ιστορία του NCAA.

Η ομάδα του Μάικ Σιζέφσκι διαθέτει το ισχυρότερο ρόστερ στο κολεγιακό πρωτάθλημα με παίκτες όπως ο Χάρι Τζάιλς, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Φρανκ Τζάκσον, ο Μαρκίς Μπόλντεν, ο Γκρέισον Άλεν και ο Λουκ Κενάρντ που αναμένεται να επιλεγούν αρκετά ψηλά στο επόμενο draft (οι δύο πρώτοι λογικά θα είναι μέσα στην πρώτη δεκάδα και ο Τζάιλς μάλιστα είναι υποψήφιος για το νούμερο ένα).

Οπότε θα δώσει την ευκαιρία σε προπονητές και σκάουτερ από το ΝΒΑ να τους δουν και να μιλήσουν μαζί τους και από εκεί και πέρα δεν θα δεχτεί ξανά... επισκέψεις καθώς ο «Coach K» θέλει οι παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις προκειμένου να φτάσουν στο Final 4 του NCAA και πετύχουν στον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

NCAA Τελευταία Νέα