Η νέα φανέλα της ΑΕΚ και το... νέο απόκτημα! (pics)

Η νέα φανέλα της ΑΕΚ και το... νέο απόκτημα! (pics)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Η νέα φανέλα της ΑΕΚ και το... νέο απόκτημα! (pics)

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε την καινούργια φανέλα της με τον αρχηγό Nτούσαν Σάκοτα να την φοράει πρώτος και στη συνέχεια να τον ακολουθεί η υπόλοιπη ομάδα αλλά και το νέο... απόκτημα της!

Η ΑΕΚ παρουσίασε σε μία πρωτότυπη εκδήλωση την καινούργια της φανέλα αλλά και το νέο της χορηγό (nrg)! Ο Ντούσαν Σάκοτα πήρε στα χέρια του πρώτος τη νέα κιτρινόμαυρη εμφάνιση και στη συνέχεια μπήκε στην αίθουσα το... νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης! Που δεν ήταν άλλος από τον τυχερό φίλαθλο της ομάδας που κέρδισε σε διαγωνισμό του ΟΠΑΠ μία από τις καινούργιες φανέλες με το επώνυμο του (Συριανός).

H βασική φανέλα τη ΑΕΚ έχει δύο κίτρινες ρίγες και μία μαύρη στο κέντρο, ενώ η δεύτερη δύο μαύρες ρίγες και μία κίτρινη στη στη μέση.

Αφότου ακολούθησε η υπόλοιπη ομάδα και έγινε η παρουσίαση των εμφανίσεων που θα φοράει τη νέα σεζόν το λόγο πήρε ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ ΑΕΚ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης: «Μεγάλη χαρά και τιμή που βρίσκομαι ανάμεσα στους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ΑΕΚ, όσους είναι δίπλα στην ομάδα. Αυτή η παρουσίαση αφορά την έναρξη της φετινής περιόδου ουσιαστικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μία φανέλα που θα αποτυπώνει την ιστορία της ομάδας. Προέκυψε ένα πάντρεμα σε μία κοινή μίνιμαλ γραμματοσειρά. Αυτά δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς την FILA. Κατά τη διάρκεια της περσινής περιόδου στα playoffs παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το σλόγκαν "Μαζί μπορούμε καλύτερα".

Ζητήσαμε τη στήριξη του κόσμου και την είχαμε, Υιοθετήθηκε αυτό το μήνυμα και στον τρόπο της δικής μας λειτουργίας. Σε ότι αφορά τα διαρκείας. Κρατήσαμε την ίδια πολιτική με πέρσι. Μπορεί να άλλαξαν πολλές συνιστώσες, αλλά σεβόμενοι τον κόσμο και τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας κρατήσαμε τις ίδιες τιμές. Όλο το καινούριο πνεύμα που φέρνει η ΑΕΚ στο μπάσκετ δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς τους χορηγούς μας. Ο μεγάλος μας χορηγός που είναι ο ΟΠΑΠ για τρίτη χρονιά, η AVIS, η Cosmote, η Ευρωκλινική, η FILA. Τα επόμενα δύο χρόνια θα έχουμε στο πίσω μέρος της φανέλας την nrg που είναι νέος χορηγός μας. Είναι ένας σημαντικός συνεργάτης. Δεν θα είναι ακριβώς στην πλάτη, βάζει πλάτη!».

Αμέσως μετά σειρά είχε ο εκπρόσωπος της nrg Αναστάσιος Λωσταράκος: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Γίνεται εξαιρετική προσπάθεια από τη μεριά της διοίκησης. Θέλουμε να είμαστε δίπλα της σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει όλους τους στόχους της εντός κι εκτός Ελλάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα