Μπουρούσης: «Μήτσο βάλε τη φανέλα να παίξουμε!» (vid)

Μπουρούσης: «Μήτσο βάλε τη φανέλα να παίξουμε!» (vid)

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Μήτσο βάλε τη φανέλα να παίξουμε!» (vid)

bet365

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Μπουρούσης αποκάλυψε τι είπε στον Δημήτρη Διαμαντίδη όταν τις προάλλες πήγε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής σέντερ των «πρασίνων» μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Goal Χωρίς Σύνορα» και στη Χριστίνα Βραχάλη δηλώνοντας πως θεωρεί άτυχο τον εαυτό του επειδή ο ερχομός του στην ομάδα συνέπεσε με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση.

«Αν το καλοσκεφτείς, όταν εγώ ήρθα στον Παναθηναϊκό, εκείνος σταμάτησε. Είχε έρθει στην προπόνηση να μας δει και του είπα άντε, φόρα τη φανέλα να παίξουμε ένα χρόνο ακόμα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης η συνέντευξη του οποίου θα προβληθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου.

Αναφερόμενος στις κορυφαίες στιγμές του Διαμαντίδη ξεχώρισε την τάπα στον Άλεξ Άκερ στο πέμπτο παιχνίδι των τελικών του 2007 με τον Ολυμπιακό και φυσικά το τρίποντο με τη Γαλλία στον ημιτελικό του Eurobasket του 2005: «Θυμάμαι την τάπα στον Άκερ. Ήμουν από πίσω, αλλά και το τρίποντο με τη Γαλλία το 2005. Ήμουν πολύ τυχερός που στα 21 μου φόρεσα χρυσό μετάλλιο, ενώ πριν λίγο καιρό ήμουν στην Καρδίτσα».

Σε λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη διοργανώνοντας το τουρνουά «Diamonds are Forever» και ο Γιάννης Μπουρούσης κάλεσε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να πάνε στο ΟΑΚΑ για να τον χειροκροτήσουν και να να παρακολουθήσουν αγώνες επιπέδου Final 4: «Κατ’ αρχάς να έρθουν να χειροκροτήσουν τον Διαμαντίδη και από εκεί και πέρα να έρθουν να δουν ένα τουρνουά που θα είναι σαν Final Four με τις ομάδες που συμμετέχουν. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει πως όσους έχουν προσφέρει τους τιμά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα