Οι ντροπιαστικές στιγμές των 3 Hall Of Famers! (vid)

Αλέξανδρος Καραλής
Οι ντροπιαστικές στιγμές των 3 Hall Of Famers! (vid)

bet365

Οι τρεις διασημότεροι μελλοντικοί Hall Of Famers της τάξης του '16, Άιβερσον, Ο'Νιλ και Γιάο, ήταν καλεσμένοι σε μια εκπομπή πριν την τελετή ένταξής τους, όπου μίλησαν για την πιο ντροπιαστική στιγμή τους στα παρκέ.

Η συζήτηση των τριών έγινε σε πολύ χαλαρό κι ευδιάθετο κλίμα, με τον Σακίλ σε ρόλο... διασκεδαστή, αφού δεν μπορούσε να κρατηθεί και... πεταγόταν διαρκώς.

Πρώτα υπέδειξε την πιο ντροπιαστική στιγμή του Γιάο Μινγκ, με τον Κινέζο να συμφωνεί, λέγοντας ότι μια σταυρωτή ντρίπλα του Μάρμπερι, που τον είχε σωριάσει στο παρκέ, ήταν ό,τι πιο ντροπιαστικό έχει ζήσει.

Ο Ο'Νιλ με τη σειρά του είπε για την πιο ντροπιαστική στιγμή του: «Ήμουν στις βολές κι έκανα airball, αλλά, αντί να ντραπώ γι' αυτό, είπα "ωχ, η μπάλα μου γλίστρησε από τα χέρια"! Μετά ακολούθησαν πολλά ακόμη airball σε βολές!»

Ο Άιβερσον με τη σειρά του μίλησε για ένα περιστατικό σε μια προπόνηση της ομάδας του, για το οποίο τον... πικάρουν μέχρι και σήμερα, με το Σακίλ να παρεμβαίνει για μια ακόμη φορά, προκαλώντας πολύ γέλιο!

 

NBA Τελευταία Νέα