Ενθουσιασμένος ο πατέρας Νοά για τους Νικς

Ενθουσιασμένος ο πατέρας Νοά για τους Νικς

Αλέξανδρος Καραλής
Ενθουσιασμένος ο πατέρας Νοά για τους Νικς

bet365

Οι Νιου Γιορκ Νικς είναι μία από τις ομάδες που θα συγκεντρώσει τα φώτα πάνω της κατά τη διάρκεια της ερχόμενης σεζόν, αφού δυνάμωσε κατά πολύ το ρόστερ της κι ο πατέρας του Γιοακίμ Νοά εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τους Νικς.

Ο Γιοακίμ Νοά, μετά από 9 χρόνια στο Σικάγο και τους Μπουλς, επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι στη γενέτειρα του για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των Νικς.

Ο πατέρας του 31χρονου σέντερ, Γιανίκ, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα ομάδα του «Μεγάλου Μήλου» και την παρουσία του γιου του εκεί. «Σημαίνει τα πάντα γι' αυτόν. Συνηθίζαμε να πηγαίνουμε στο Γκάρντεν όταν ήταν παιδί, βλέποντας παιχνίδια και κυρίως τον Πάτρικ Γιούινγκ να παίζει. Το να γνωρίζουμε ότι θα παίξει στο Γκάρντεν μας κάνει να νιώθουμε ευλογημένοι. Προετοιμάζεται σκληρά κι ανυπομονεί», ήταν τα λόγια του πατέρα Νοά, πρώην παίκτη του τένις και συνέχισε σχολιάζοντας την ομάδα:

«Αν βρουν τη χημεία τους θα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ο Γιοακίμ είναι πολύ χαρούμενος που έχει το φίλο του εδώ (τον Ρόουζ). Νιώθει προνομιούχος να παίξει για τον Φιλ Τζάκσον, έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του Φιλ, που του έδινα! Θα δώσει τα πάντα για την ομάδα!», έκλεισε τις δηλώσεις του ο Γιανίκ Νοά.

 

NBA Τελευταία Νέα