Κάρι: «Κίνητρο οι περσινοί Τελικοί, λιγότερη πίεση φέτος»

Κάρι: «Κίνητρο οι περσινοί Τελικοί, λιγότερη πίεση φέτος»

Γιάννης Ράμμας
Κάρι: «Κίνητρο οι περσινοί Τελικοί, λιγότερη πίεση φέτος»

bet365

Ο Στεφ Κάρι των Ουόριορς μίλησε για την απώλεια του τίτλου απ' τους Καβαλίερς και πώς περιμένει τη νέα χρονιά.

Ο 28χρονος πόιντ γκαρντ και back to back «MVP της Χρονιάς» θυμάται πολύ καλά όσα όσα συνέβησαν στο Game 7 των Τελικών στο Όουκλαντ και πώς αλλιώς, αφού, όπως αποκάλυψε, δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες απ' όταν κάποιος του έδειξε πάλι το τελευταίο 2λεπτο κι εν τέλει τον... ανάγκασε να κάνει rewind.

«Ήμουν κάπως νευριασμένος με τον εαυτό μου κι έτσι μπήκα στο κλίμα εν όψει προετοιμασίας. Νομίζω ήταν καλό κίνητρο για να επιστρέψω στο γυμναστήριο και να συνεχίσω τη δουλειά» είπε απ' την Κίνα, όπου περιοδεύει με τη χορηγό εταιρεία του, ενώ συνέχισε: «Δεν ήμουν στο 100%, αλλά ποιος νοιάζεται; Ήμουν παρών. Ήμουν στο παρκέ και προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα του να κερδίσει κι αυτό είναι που έχει σημασία. Εκμεταλλεύτηκα το καλοκαίρι για να επιστρέψω στο επιθυμητό επίπεδο κι έχω ακόμη λίγη δουλειά να κάνω» πρόσθεσε.

Όσο για τη νέα χρονιά: «Ειλικρινά δε νομίζω πως μπορούσε να υπάρχει περισσότερη πίεση απ' ό,τι πέρυσι. Προερχόμενοι απ' την κατάκτηση του τίτλου, με 73 νίκες και με όλους να περιμένουν να κάνουμε το repeat, κάτι που προφανώς δεν έγινε. Θα 'ναι διαφορετικά φέτος, αφού πρόκειται για διαφορετική ομάδα και διαφορετική δυναμική με διαφορετικούς παίκτες και τον Κέβιν Ντουράντ να 'χει υπογράψει σ' εμάς... Έχουμε 6-7 νέους παίκτες».

 

NBA Τελευταία Νέα